VENČANICA ZBOG KOJE GORI INTERNET: španska TV voditeljka Pilar Rubio (41) očarala ceo svet u uskoj haljini (FOTO)

Neobična frizura i još neobični bidermajer učinili su modno izdanje Pilar Rubio za venčanje nezaboravnim! Pogledajte venčanicu...

VENČANICA ZBOG KOJE GORI INTERNET: španska TV voditeljka Pilar Rubio (41) očarala ceo svet u uskoj haljini (FOTO) Foto: Profimedia
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

Serđo Ramos (32) je u subotu 15. juna 2019. gdoine na spektakularnoj svadbenoj ceremoniji u Sevilji razmenio bračne zavete sa televizijskom voditeljkom Pilar Rubio (41), a evropski mediji su ovaj događaj okarakterisali kao "svadbu godine".

Na venčanju Serđa i Pilar okupio se sam krem društva, kao i neki od najbogatijih i najboljih fudbalera sveta, pa je teško izdvojiti ko je bio najbolje stilizovan ili ko je privlačio najviše pažnje - jer prosto svi su bili i više nego atraktivni.

No, svakako niko nije mogao da zaseni mladence - koji su se neprestano osmehivali i bilo vidno raspoloženi, a to nas ni ne čudi - s obzirom da je posle ljubavi konačno došao dan da to i ozvaniče.

Četrdesetjednogodišnja Pilar je očitala modnu lekciju svim nevestama na svetu, pojaviviši se u predivnoj venčanici  sa sitnim draguljima i šljokicama, a ova toaleta imala je i šlep od tila koji je lepa crnka kasnije jednostavno skinula.

Voditeljka je uz dopadljivu kreaciju odabrala efektne dijamantske minđuše, a poseban detalj bio je i njen nesvakidašnji bidermajer - od crnih kala!

Bilo je nemoguće ne primetiti ni njen diskretan, a opet tako moćan mejkap koji je dodatno istakao Pilarine neverovatne oči, a frizura sa sitnim pletenicama joj je takođe sjajno pristajala.

Inače, podsetimo par se upoznao davne 2012, a ljubav je buknula odmah... Osam godina starija lepotica fudbaleru Real Madrida rodila je i trojicu sinova - Serhia, Marka i Alehandra, a nakon više od šest godina veze konačno mogu da se nazovu mužem i ženom.

Tekst: S. P.

Izvor: Blic

 
slike u galeriji

Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt