4 MODELA OBUĆE KOJE TREBA IMATI ZA LETO 2019: koje praktične, udobne i šik sandale će biti trend za dnevne i svečane prilike (FOTO)

Obuća za šetnju po gradu, odlazak na posao ili izlazak na ručak? Evo koji modeli sandala su obavezni za modno leto 2019.

4 MODELA OBUĆE KOJE TREBA IMATI ZA LETO 2019: koje praktične, udobne i šik sandale će biti trend za dnevne i svečane prilike (FOTO) Foto: Shutterstock

Moderna obuća za leto 2019. godine vrlo je raznovrsna, ali poznavaoci mode tvrde da ćete sa 4 para biti lepo i moderno obuveni u svim prilikama.

Po izboru modnog vebsajta Elle, treba da imate jedan elegantan, jedan praktičan, jedan moderan par i jedne "klasik" sandale.

Kad je reč o praktičnim i udobnim sandalama, najbolje je da se odlučite za sportske sandale sa čičak trakom - one su i neverovatan hit i senzacija Instagrama, pa će svaka moderna devojka odabrati bar jedne za leto 2019.

Za svečane prilike i venčanja u letnjoj sezoni, izaberite što otvoreniji model (takozvane gole sandale) sa tek nekoliko kaiščića.

Za svakodnevnu šetnju ili vikend šoping, savetuju se kožne papuče koje su vrlo moderne, a klasik svih sezona su japanke koje ove godine imaju hit varijantu u koži

Sportske sandale sa "čičak" trakom

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monikh Dale (@monikh) on

Sandale sa kaiščićima

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eniswardrobe (@eniswardrobe) on

Kožne papuče

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Premoli (@premoli_shoes) on

Japanke od kože ali i u modelu poput sandala

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monikh Dale (@monikh) on

Izvor: Elle
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt