KEJT MIDLTON ODUŠEVILA NOVOM KOŠULJOM: izgleda prelepo, nećete verovati koji detalj je otkrio ovaj trik (FOTO)

Kejt Midlton oduševila je novom bojom koju nismo često viđali na njoj, a način na koji je obukla košulju je baš iznenađenje!

KEJT MIDLTON ODUŠEVILA NOVOM KOŠULJOM: izgleda prelepo, nećete verovati koji detalj je otkrio ovaj trik (FOTO) Foto: Profimedia

Vojvotkinja od Kembridža posetila je Centar za pomoć deci u Londonu gde je očigledno uživala družeći se sa mališanima i njihovim roditeljima. Kejt Midlton je želela da zna u kakvim uslovima i sa kakvim preprekama se suočavaju deca koja dolaze u taj centar.

Međutim, to nije nešto što je privuklo najviše pažnje već je to bila ljubičasta košulja sa mašnom koju je Kejt obukla. Svileni model brenda Guči mnogima se dopao dok nisu primetili jednu čudnu stvar. Naime, Kejt je iz nekog razloga odlučila da obuče košulju naopako, da li zato što joj tako lepše izgleda ili zato što nije dobila jasna uputstva, nije otkriveno, piše Stil.

KEJT MIDLTON ŠOKIRALA NAOPAČKE OBUČENOM KOŠULJOM: izgleda prelepo, nećete verovati koji detalj je otkrio ovaj trik (FOTO)

Uz ljubičastu košulju uparila je pantalone sa visokim strukom u kojima smo imali priliku da je vidimo već nekoliko puta do sada. Štikle i torbica su takođe već viđene, kao i neupadljiv nakit.

ŠTEDLJIVA PRINCEZA: Kejt Midlton ponovo zablistala u već viđenoj odevnoj kombinaciji

Uveče istog dana vojvotkinja od Kembridža pojavila se na gala događaju koji organizuje Nacionalna galerija partreta čiji je ona pokrovitelj.

Ovaj put odabrala je dugačku cvetnu haljinu brenda Aleksander Mekvin, koju je već nosila 2017. godine na dodeli Britanskih filmskih nagrada. Toaleta je izmenjena za ovu priliku tako što su joj dodati kratki rukavi, a kosu je, za razliku od prethodnog puta, pustila da pada u prepoznatljivim loknama.

ŠTEDLJIVA PRINCEZA: Kejt Midlton ponovo zablistala u već viđenoj odevnoj kombinaciji

Pored Kejt Midlton, ovom svečanom događaju su prisustvovali Viktorija i Dejvid Bekam, princeza Beatris, Kejt Mos i još neke poznate ličnosti.

Tekst: A. K.

Izvor: Stil
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt