MELANIJA TRAMP ODUŠEVILA NEOBIČNIM CIPELAMA: ovakav model salonki još nije viđen na supruzi nekog predsednika države (FOTO)

Ultramoderne salonke kojima je Melanija Tramp iznenadila sve modne sladokusce potpuno su u skladu sa trendom za proleće!

MELANIJA TRAMP ODUŠEVILA NEOBIČNIM CIPELAMA: ovakav model salonki još nije viđen na supruzi nekog predsednika države (FOTO) Foto: Profimedia

Žuta rolka, ljubičastoplavi kaput... reklo bi se, neobična ali lepa modna kombinacija kojom će Melanija Tramp ponovo biti inspiracija za mnoge žene sveta, piše Lepa & Srećna.

Elegantan kaput sa sportskim detaljima kao što su našivene krupne kapne na džepovima i reveri nalik vojničkom šinjelu kreacija je modne kuće Bottega Veneta.

Ravan kroj odlično ističe Melanijinu vitku siluetu, a ispod njega se nazire nešto kraća suknja od istog materijala.

MELANIJA TRAMP ŠOKIRALA CIPELAMA: ovakav model salonki još nije viđen na supruzi nekog predsednika države (FOTO)

Žuta vunena rolka odličan je izbor za hladno jutro u Vašingtonu, odakle je supruga Donalda Trampa krenula 4. marta 2019. godine na trodnevnu turneju po Americi.

Međutim, uprkos niskoj temperaturi, Prva dama SAD odlučila je da na aerodrom dođe bosonoga, u salonkama o kojima bruje svi modni portali!
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt