PRAVA SUPROTNOST MELANIJI TRAMP: Brižit Makron elegantnija nego ikad do sad, evo koja boja je njen izbor (FOTO)

Brižit Makron je pokazala kako detalji čine veliku razliku između dosadne modne kombinacije i šik izgleda!

PRAVA SUPROTNOST MELANIJI TRAMP: Brižit Makron elegantnija nego ikad do sad, evo koja boja je njen izbor (FOTO) Foto: Profimedia
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

Prva dama Francuske Brižit Makron je sa suprugom Emanuelom Makronom 20. februara 2019. godine prisustvovala večeri koju jednom godišnje organizuje Savet jevrejskih institutcija u Francuskoj, piše Lepa&Srećna.

Brižit je ovim povodom odlučila da umiri svoju modnu buntovnu prirodu i obuče se svedeno i jednoj boji. Ona je pokazala kako da zablistate ako ste od glave do pete obučeni u crno.

Prva dama Francuske je za razliku od Melanije Tramp, koja se nedavno pojavila u ružičastom od glave do pete, obukla elegantno crno odelo. Preko odela je imala crni elegantni kaput sa asimetričnim kopčanjem. Crne pantolone do članka je istakla klasičnim, lakovanim salonkama takođe u crnoj boji. Reveri na kaputu su od satena, dok je celu šik kombinaciju učinila zanimljivijom azurnoplavim kožnim rukavicama i klasičnom belom košuljom.

Kosa joj je kao i uvek bila savršeno isfenirana, a šminka diskretna, a od nakita je odlučila da stavi dva velika prstena sa kristalima. 

Da klasika nikad ne izlazi iz mode pokazuje Brižit, a celokupna kombinacija je oličenje francuskog šika na koji niko ne može da ostane ravnodušan.

Izvor: Lepa&Srećna
slike u galeriji

Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt