NAOMI KAMPBEL U DOSAD NEVIĐENOM IZDANJU: moderan perjani kaput koji nosi slavna manekenka izdržaće najveću zimu (FOTO)

Taman kada mislite da je sve već viđeno, modni dizajneri vas iznenade. Pogledajte kako izgleda trenutno najmodernija perjana jakna.

NAOMI KAMPBEL U DOSAD NEVIĐENOM IZDANJU: moderan perjani kaput koji nosi slavna manekenka izdržaće najveću zimu (FOTO) Foto: Profimedia

Ako ste mislili da je moda tu u poslednje vreme samo da šokira, ali ne i da pokaže neke zaista originalne i kvalitetne, prevashodno - nosive komade, pogrešili ste. Po svoj prilici, ima tu materijala da se osmisle nove zanimljive i efektne stvari, kakve do tada nisu viđene, a da u isto vreme budu praktične.

Naomi Kembvel

Dokaz za to definitivno je poslednje pojavljivanje dive Naomi Kampbel, na njujorškom aerodromu, povodom Nedelje mode koja se održava u Njujorku od 8. do 16. februara 2019. godine. Naime, Naomi se pojavila u spektakularnom izdanju koje su obeležila dva upečatljiva komada: perjani zimski kaput, dugačak do poda i čizme.

Naomi Kembvel

Ali kakva zimska jakna i kakve čizme? Po svoj prilici komadi dostojni jedne kraljice modnih pisti. Maksi perjana jakna u boji čokolade, koja je dosezala praktično do poda, prvenstveno se isticala upravo svojom dužinom - vrlo neuobičajenom za ovaj model jakni. Dok je poseban detalj na ovoj kaput - perjanoj jakni činio deo koji se kopčao u predelu grudi.

Naomi Kembvel

Neobičan model perjanog kaputa potpisuje Valentino, odnosno Pierpaolo Pikioli, a cena je naravno prava sitnica - 3200 evra. Još jedan dominantan detalj u stajlingu supermodela činile su ništa manje fenomenalne crne, kožne čizme koje su dosezale do polovine butina.

Izvor: Elle

 
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt