MODNI POGODAK KOJI NIJE SMEO DA SE DESI: Brižit Makron u elegantnom odelu i patikama prekršila modna pravila i šokirala mnoge (FOTO)

Da li će Brižit Makron ovog puta, u besprekornom stilu uspeti da se odupre kritikama!

MODNI POGODAK KOJI NIJE SMEO DA SE DESI: Brižit Makron u elegantnom odelu i patikama prekršila modna pravila i šokirala mnoge (FOTO) Foto: Profimedia
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

Poznata kao velika ljubiteljka modnih komada s potpisom luksuzne francuske kuće Luj Viton, 65-godišnja Brižit Makron prilikom posete kultnom egipatskom hramu Abu Simbel osvanula je u sivom odelu modernog dezena, koje je odlučila nositi s maslinastozelenim patikama Luj Viton.

Reč je o takozvanom modelu "Run Away" koji se još uvek ne nalazi u prodaji, ali identičnim modelima cena iznosi gotovo 90 000 dinara.

Drevni hram koji je Brižit posetila u pratnji supruga sagrađen je za vreme vladavine čuvenog egipatskog faraona Ramzesa II i star je više od tri hiljade godina, a u posetu hramu uz brojne visoke državnike pridružio im se egipatski predsednik Abdel Fata al Sisi i direktorka Francuskog instituta za arhitekturu Loren Bavej.

Prvoj dami Francuske mnogi su zamerili to što je za posetu drevnom hramu odlučila nositi neformalnu obuću, ali sveukupan utisak pokušala je spasiti formalnijim odabirom sivog odela s modernim detaljima, poput proreza na nogavicama i efektnog zatvarača na sakou.

Trodnevnu posetu Egiptu predsednički par Makron odlučio je odraditi u vreme protesta Žutih prsluka, na kojima se kritikuje Makronova vlast i koji se i dalje održavaju na ulicama Francuske.

Tekst: I. B.

Izvor: Tportal
slike u galeriji

Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt