MELANIJA TRAMP U PROVOKATIVNOJ HALJINI ŠOKIRALA CEO INTERNET: nikad niste videli Prvu damu SAD u ovakvom izdanju (FOTO)

Melanija Tramp je ovako obučena mnoge ostavila bez reči!

MELANIJA TRAMP U PROVOKATIVNOJ HALJINI ŠOKIRALA CEO INTERNET: nikad niste videli Prvu damu SAD u ovakvom izdanju (FOTO) Foto: Profimedia
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

Baš kako i priliči jednoj prvoj dami Amerike, posebno kada je reč o službenom prijemu u Beloj kući uoči nadolazećih praznika, 48-godišnja Melanija Tramp i ovoga puta je sve ostavila bez reči pojavivši se u beloj haljini koja joj je stajala kao salivena.

Za nju kažu da je jedna od najbolje obučenih prvih dama sveta, a mi ne možemo da se ne složimo, jer, zaista, retki su trenuci kada 48-godišnja Melanija Tramp pogreši modnim odabirom.

Zaista, sve što obuče pomno je odabrano i sve joj pristaje kao saliveno, a tako je bilo i u subotu uveče u Beloj kući, gde je njen suprug, američki predsednik Donald Tramp, održao prijem uoči nadolazećih praznika.

Dobro raspoložena Melanija Tramp stajala je uz Trampa, tokom njegovog četvorominutnog govora, obučena u haljinu koja je sve prisutne ostavila bez reči. Radi se o beloj haljini izrađenoj od šljokica, koju je dizajnerska kuća Selin predstavila na proleće ove godine.

Melanija Tramp svoju je kosu, kao i u većini slučajeva, raspustila, kako bi ležerno napravljeni talasi došli do izražaja. Oči je istakla tamnom senkom, dok je usta tek "osvežila" sjajem.

Tekst: N. Sa.

Izvor: Tportal
slike u galeriji
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt