OVO SU HALJINE KOJE SU OBELEŽILE 2018: 10 najlepših toaleta srpske estrade (FOTO)

Koje haljine na srpskoj estradi su privukle najviše pažnje u 2018. godini? I koje su se najviše dopale publici? Pogledajte...

OVO SU HALJINE KOJE SU OBELEŽILE 2018: 10 najlepših toaleta srpske estrade (FOTO) Foto: Dragana Udovičić
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

Modni stil srpske estrade uvek je meta hvale i kritika, piše Lepa & Srećna.

Neke su izuzetno elegantne, a neke na granici kiča (ili iza nje?) - ipak, estradne toalete ne podležu uobičajenim merilima mode.

Na sceni je dozvoljeno preterati, naglasiti, pojačati i preko mere, jer pod svetlima pozornice može da bolje izgleda veštački skaj nego prava koža, a na TV ekranima lepšu boju ponekad ima perika nego prirodna kosa.

Estradne zvezde često ne mogu da biraju ni mesto ni vreme kada će biti meta fotografa. Ako su super doterane za slavu ili svadbu, toalete ne izgledaju laskavo u svakoj pozi u kojoj ih uhvati oko fotoaparata.

Na koncertima, računaju na poglede udaljene publike pa slika izbliza može da otkrije i više nego što bi one želele. 

Ipak, naše poznate dame potrudile su se da ove godine blistaju u svom stilu kao i da isprate glavne modne trendove koje diktira svet.

Tako će se 2018. pamtiti po dve čarobne krinoline, efektnim malim crnim (ali i belim!) haljinama, bilo je tu perja, čipke, romantičnih cvetnih desena... pred sam kraj godine stigli su i animal i crno-beli geometrijski print.

Na listi efektno odevenih dama su poznata imena: kako su Lepa Brena, Aleksandra Prijović, Jovana Joksimović, Nataša Bekvalac, Jelena Tomašević, Seka Aleksić, Dragana Katić, Sanja Kužet i Ilda Šaulić oduševile publiku, pogledajte u GALERIJI SLIKA!

Izvor: Lepa & Srećna
slike u galeriji

Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt