Foto reportaža: elegancija poznatih na svadbi Goce Tržan (FOTO)

Pevačica Goca Tržan (41) udala se 20. septembra 2015. godine po drugi put! Sudbonosno "da" izgovorila je svom 14 godina mlađem izabraniku Radomiru Raši Novakoviću (27), a kaže da su oboje plakali sreće tokom čitave prve bračne noći...

Foto reportaža: elegancija poznatih na svadbi Goce Tržan (FOTO) Foto: Instagram, Damir Dervišagić, Zorana Jevtić
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

Goca Tržan (41) udala se po drugi put, a sudbonosno "da“ je u jednom luksuznom restoranu izgovorila svom četrnaest godina mlađem izabraniku Radomiru Raši Novakoviću (27).

Od silne treme mladoženja je kod kuće zaboravio burme, pa je morao da se vraća po njih. 

Uzbuđenje je, po svemu sudeći, učinilo svoje, ali to nije poremetilo tok njihove svadbene ceremonije.

VIŠE: Goca Tržan: Verujem u sudbinu i mogućnosti koje život pruža

Inače, svadbi je prisustvovao veliki brojh Gocinih kolega i prijatelja sa estrade koji su sa osmehom na licu upriličili zabavu. "Činu venčanja, kao i veselju koje je usledilo prisustvovalo je oko 200 zvanica, a mladenci su vodili računa o svakom detalju.

Svečanom salom dominirale su omiljene boje mladenaca - ljubičasta i žuta, a sve je bilo ukrašeno suncokretima, mahovinom i poljskim cvećem. Sudbonosno 'da' pred matičarem Goca i Raša izgovorili su na terasi restorana, a slavlje je nastavljeno u svečanoj sali. 

Tap 011 bio je na okupu za ovaj divan dan nekadašnje članice...

Pevačica je imala tri male deveruše, od kojih je jedna bila njena ćerka Lena iz prvog braka sa Ivanom Marinkovićem. Devojčica je umesto latica ruža, pred mladence je bacala papiriće. Mladu je svom životnom saputniku predao otac Anton, a prvi ples odigrali su uz njihovu omiljenu pesmu 'When We Dance', koju izvodi Sting.

Goste je zabavljao bend Željka Šašića. Bajkovito venčanje pretvorilo se u žurku do zore, a prvu bračnu noć mladenci su proveli u apartmanu vile", izjavio je izvor za Kurir.

Pored dobrog raspoloženja poznati su i zablistali u elegantnim izdanjima koje možete pregledati u našoj FOTO-GALERIJI!

Izvor: Kurir
slike u galeriji

Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt