10 savršenih modnih kombinacija za dame sa oblinama

Ko kaže da samo vitkim i zgodnim damama stoje lepo sve modne kombinacije?! Baš naprotiv! Moda je namenjena svim telima, samo je pitanje da li umete da prepoznate šta vam najbolje stoji. Za vašu inspiraciju, prenosimo vam donosimo savete jedne popularne blogerke koja piše upravo za dame s oblinama.

10 savršenih modnih kombinacija za dame sa oblinama Foto: Facebook, Girlwithcurves
Prelistajte galeriju   »

Ukoliko do sada niste čuli za Tanešu Avasti i njen besprekoran stil, došlo je vreme da vas upoznamo. Zaštitno lice bloga i online prodavnice “Devojka sa oblinama”, Taneša je krasila najpoznatije modne časopise i to zahvaljujući svom talentu da od obične kombinacije napravi modni spektakl.

Kada pogledate njene odevne kombinacije, biće vam jasno zašto su dizajneri širom sveta oduševljeni njenim osećajem za modu.

Na njenom blogu možete pronaći mnoštvo ideja kako da se obučete za svaku priliku. Bilo da ste krenuli na posao ili na elegantnu večeru, Taneša ima rešenje kako da izgledate moderno i poželjno bez obzira na obline ili višak kilograma.

Na sjajan način pokazala je i kako dame sa oblinama mogu poneti kratke top majice (crop top) koje su već postale hit za leto 2014. Demonstrirala je i zašto damama sa oblinama nije namenjena samo crna boja, već im je dozvoljena čitava paleta ukoliko se boje uklope na pravi način. Ovde pročitajte koja će boja biti trend tokom letnje sezone 2014.

U galeriji vas čekaju slike 10 savršenih stajlinga koje je ponosno prikazala Taneša Avasti na svom blogu.slike u galeriji
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt