IZBRIŠITE BORE JEDNIM POTEZOM: ova krema oduševila je i žene i muškarce svojim učinkom

IZBRIŠITE BORE JEDNIM POTEZOM: ova krema oduševila je i žene i muškarce svojim učinkom

Bore na licu uglavnom vezujemo za starije ljude, međutim ne postoji neko pravilo kada se one javljaju i možemo ih dobiti čak i u dvadesetim godinama. Svakako, kad god se pojavile, nećemo biti zadovoljni time.

Do skoro je jedini sigurni način za njihovo uklanjanje ono koje nudi plastična hirurgija, kao i pojedinačne kozmetičke interevencije, kao što su lifting i botoks. Srećom, postoji prirodan način za postizanje rezultata!

Reč je o revolucionarnoj kremi Alp Rose koja je bazirana na matičnim ćelijama alpske ruže koja je poznata po tome što opstaje na ekstremno negostoljubivim mestima. Ova krema podmlađuje kožu, štiti je od uticaja sredine i poboljšava regeneraciju.

 

alp_rose_novo

 

 

Stimulisanjem stvaranja matičnih ćelija kože, Alp rose deluje sistemski. Umesto dodavanja nutritivnih elemenata spolja, ona stimuliše REGENERACIJU kože na način na koji je ta funkcija bila dostupna kada ste bili mladi. Matične ćelije su neprogramirane ćelije u organizmu, koje mogu da vrše bilo koju funkciju. Stimulisanjem njihove proizvodnje, Alp Rose omogućava vašem licu, ne samo da izgleda mlađe, već da se istinski podmlađuje.

Alp rose kremu možete odmah naručiti OVDE, po ceni od 4.460 rsd, ili pozivom na

broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h.

* Ukoliko poručite 2 kreme, treću dobijate na poklon. Ukoliko poručite 3 kreme, poslaćemo vam još dve na poklon.

Tekst: PROMO
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt