KEJT MIDLTON SVE IZNENADILA NOVOM FRIZUROM: umesto poznatih lokni, princeza se odlučila za ravan paž (FOTO)

KEJT MIDLTON SVE IZNENADILA NOVOM FRIZUROM: umesto poznatih lokni, princeza se odlučila za ravan paž (FOTO) Foto: Profimedia

Kejt Midlton se još uvek ne pojavljuje u javnosti u vidu službenih poseta i susreta, ali je vrlo aktivna u virtuelnim događajima, piše Lepa & Srećna.

Tako je i onlajn razgovor sa članovima dobrotvornog udruženja čiji je pokrovitelj bio prilika da vidimo lepu Kejt u nešto opuštenijem izdanju, sa malo šminke i novom frizurom!

Navikli smo da pri izlascima vojvotkinja od Kembridža nosi lepo uvijene lokne ili delikatne punđe za koje je potrebno mnogo strpljenja i veštine.

kejt-midlton-sve-iznenadila-novom-frizurom-umesto-poznatih-lokni-princeza-se-odlucila-za-ravan-paz-foto-3

Veoma često, zvanični kraljevski protokol insistira na tome da Kejt nosi i šešir ili tijaru pa time dobija na eleganciji i deluje vrlo efektno.

Međutim, kao da je epidemija korona virusa ostavila traga i na pojavi Vilijamove supruge, pa se odlučuje za jednostavnije frizure.

Nedavno je bila i u poseti jednom garden centru, gde je primećeno i da vojvotkinja ima nešto drugačiji ton kose - sa bakarnim tonovima.

kejt-midlton-sve-iznenadila-novom-frizurom-umesto-poznatih-lokni-princeza-se-odlucila-za-ravan-paz-foto-4

Inače, pri toj poseti, prvoj od početka epidemije, svi su se držali na više nego bezbednoj udaljenosti od princeze mada je se distanca primećuje samo na nekim fotografijama.

kejt-midlton-sve-iznenadila-novom-frizurom-umesto-poznatih-lokni-princeza-se-odlucila-za-ravan-paz-foto-2

U virtuelnom sastanku 22. juna 2020. godine, kojem je prisustvovala i vojvotkinja od Kornvola, Kamila Parker, Kejt je imala vrlo jednostavno isfeniran paž, glatko i bez uvojaka.

kejt-midlton-sve-iznenadila-novom-frizurom-umesto-poznatih-lokni-princeza-se-odlucila-za-ravan-paz-foto-1

I jedno i drugo joj vrlo dobro stoji, šta vi mislite?

Izvor: Lepa&Srećna
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt