ŠIŠANJE DUGE KOSE - IDEJE I ISKUSTVA: da li ste se pokajali posle šišanja?

Kako da se odlučite da odsečete dugu kosu? Ili da promenite boju? Evo saveta pred šišanje ili farbanje...

ŠIŠANJE DUGE KOSE - IDEJE I ISKUSTVA: da li ste se pokajali posle šišanja? Foto: Shutterstock

Ako imate dugu kosu, a treba vam inspiracija, a možda i malo hrabrosti koju nikako da skupite, evo saveta!

Za početak, dobro pogledajte sebe u ogledalu i potrudite se da zamislite sebe sa drugačijom frizurom. Igrajte se sa kosom, pokušajte da je prikačite šnalama da izgleda onako kako želite, napravite lažni paž ili zavucite kosu u rol-kragnu - uradite sve što možete da steknete kakvu-takvu sliku o tome kako ćete izgledati.

Pogledajte malo i svoje stare slike ukoliko ste ranije nosili drugačiju frizuru. Podsetite se šta ste naročito voleli kod takve dužine kose, a šta vam je predstavljalo problem.

Konačno, ispobajte i neku od savremenih aplikacija. Pomoću njih možete da aploudujete svoju fotografiju - važno je da bude neka na kojoj gledate ravno u kameru - i isprobate različite forme frizura pa čak i boje kose.

A ako vam i dalje treba malo hrabrosti, evo šta preporučuje portal Elle.

Imamo novosti za vas, svaka promena u vezi sa izgledom je dobra stvar, a ukoliko vam se ne svidi, opet možete da menjate.

Najmučnije je napraviti prvi korak, naročito ukoliko nemate ideju, a svesni ste da bi vam transformacija izgleda i to baš  promene frizure  dobro došla.

Raspitajte se o adresi frizerskog salona koji slovi za odličan, ne štedite na sebi kada je ovakva odluka u pitanju i u medjuvremenu pronađite inspiraciju u video klipu koji sledi - pregledan je više od milion puta!

Možda baš ovde pronađete stil koji će vam se dopasti, ovim devojkama svakako jeste.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt