KAKO SE NAŠMINKATI KAO ANĐELINA DŽOLI: tutorijal profesionalne šminke za trikove slavne glumice (VIDEO)

KAKO SE NAŠMINKATI KAO ANĐELINA DŽOLI: tutorijal profesionalne šminke za trikove slavne glumice (VIDEO) Foto: Youtube Printscreen

Mačkaste oči, diskretno našminkane usne i naglašene jagodice, to su detalji prelepog lica Anđeline Džoli koje profesionalni šminkeri opisuju i kopiraju sa uživanjem, piše Lepa & Srećna.

Video u kojem Emili DiDonato i Erin Parsons pokazuju kako se može, u velikoj meri, postići veoma velika sličnost sa slavnom glumicom gleda se sa interesovanjem i ne sumnjamo da ćete uživati.

"Cat eyes" tehnika nije uvek ista, a za izgled slave Endži treba tačno da znate kako da stavite ajlajner i odakle treba da počnu veštačke trepavice.

Za Emili je bilo potrebno zatamniti obrve i učiniti ih vizuelno tanjim (bez čupanja!), a već prirodno malen nos stanjen je veštim nanošenjem nešto tamnije oker senke.

Anđelina ne nosi previše jako rumenilo, pa je Erin i tu bila vrlo oprezna. 

Kako da usne izgledaju punije a da se pri tome ne pretera? I kako se ovaj trik postiže ako želite "nude" ruž na usnama? I tu nastupa na scenu tamnija senka, a kako će je Erin iskoristiti oko usana, morate da vidite sami! Sjajna ideja!

 
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt