3 MOĆNA JEFTINA SASTOJKA KOJA TREBA ODMAH DODATI U OBIČNU KREMU: prirodna kozmetika bez komplikovanih recepata laka za upotrebu

Kozmetika je sve skuplja, a spisak sastojaka u kremama sve duži i - sve nejasniji! Ova 3 sastojka se ponekad dodaju i u kupovnoj kozmetici, ali u kom procentu?

3 MOĆNA JEFTINA SASTOJKA KOJA TREBA ODMAH DODATI U OBIČNU KREMU: prirodna kozmetika bez komplikovanih recepata laka za upotrebu Foto: Shutterstock

Rešite sve ove dileme i obradujte svoju kožu sa 3 moćna, prirodna sastojka!

Pri tome, ovako obogaćena krema ne iziskuje komplikovane recepte, mućkanja, mešanja i merenja, piše Lepa & Srećna.

Jednostavno, nabavite ove 3 prirodne sirovine i držite ih na hladnom (čak ne morate ni u frižideru) i stavljajte ih u onim količinama koje prijaju vašoj koži.

Eksperimentišite, menjajte, jedne večeri dodajte jednu, druge večeri drugu, posmatrajte šta vašoj  koži najviše prija.

Što je najvažnije, ništa od ovih sastojaka se ne kvari brzo, niti košta čitavo bogatstvo kako je s nekim kremama slučaj.

1) Vitamin E

Garantovano koristan vitamin E dodat je već u mnoge kreme na tržištu, ali teško ćete saznati u kojoj količini.

Možete ga kupiti i kao basnoslovno skupo ulje, ali postoji i trik koji će vam olakšati korišćenje, ali i finansijsku "savest" jer nećete razoriti kućni budžet zarad svoje nege.

Kupite običan vitamin E, u želatinoznim kapsulama! Ovo je, po pravilu, najekonomičnije rešenje, ako ugrabite neki popust, biće još jeftinije, a povoljnost se ogleda u tome što možete, po želji, svake večeri (ili svake druge, ili svake treće, kako vi odlučite!) raseći oštrim makazicama kapsulu, iscediti sadržaj na dlanove i odmah naneti na lice ovlaš razmazujući.

Dodajte još malo svoje obične kreme za negu na dlanove pa lakom masažom utrljajte ovako nanet vitamin E.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt