DNEVNI HOROSKOP ZA 17. OKTOBAR 2019: Lav mora biti oprezan, Škorpija želi nov emotivni podsticaj

Dnevni horoskop najavljuje zabavu i nove ideje!

Lav

POSAO

Nema potrebe da preuveličavate svoje znanje ili praktične sposobnosti, pred osobom koja ima bogato iskustvo. važno je da tačno odredite svoje mesto i ulogu u timu saradnika.

LJUBAV

Ne želite da se uljuljkujete lažnom nadom, ali stvari ne izgledaju ruzičasto u odnosu sa bliskom osobom. Budite oprezni i promišljeni, pre nego sto progovorite.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Devica

POSAO

Oslonite se na svoj instinkt, nemojte dozvoliti da neko smišljeno umanjuje vaše zasluge ili da vas zavarava pogrešnom pričom o dobitku.

LJUBAV

Važno je da se pridržavate dogovora u odnosu sa voljenom osobom, kako biste osetili emotivnu pažnju i prihvaćenost. Nema potrebe da kršite neka ustaljena pravila u zajedničkom životu.

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji.

Vaga

POSAO

Svojim načinom razmišljanja i ponašanjem delujete podsticajno na okolinu. važno je da podstičete dobar odnos sa saradnicima, kao i da ispoštujete različite stavove o izboru poslovnih interesa i prioriteta.

LJUBAV

Osmislite novu situaciju ili gest koji će usrećiti voljenu osobu. Pažnje i ljubavi nikada nije dovoljno za zajedničku sreću.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Škorpija

POSAO

Stalo vam je da ostvarite konkretne rezultate, tako da vas iritira nečija kolebljivost ili nesigurnost u poslovnim pregovorima. Izbegavajte rivalske odnose i ne budite sujetni pred saradnicima.

LJUBAV

Nedostaje vam emotivni podsticaj, planirajte susret sa osobom koja će vam udahnuti dodatnu energiju i topla osećanja.

ZDRAVLJE

Kontrolišite pritisak.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt