IZABRANA ŽENA KOJOJ NAJBOLJE NA SVETU STOJI KUPAĆI KOSTIM: lepotica za kojom se okreću sve plaže i kamere (FOTO)

Između 10 kraljica lepote i kupaćih kostima izabrana je i NAJLEPŠA!

IZABRANA ŽENA KOJOJ NAJBOLJE NA SVETU STOJI KUPAĆI KOSTIM: lepotica za kojom se okreću sve plaže i kamere (FOTO) Foto: Arthur Mola / Invision / AP / Profimedia

Iza Irine Šajk je nekoliko teških nedelja, nakon raskida sa holivudskim glumcem Bredlijem Kuperom, ali 33-godišnjakinja je upravo imenovana za najbolji model kupaćih kostima na svetu, ispred Alesandre Ambrozio i Emili Ratajkovski.

IRINA ŠAJK KAO VLADARKA MODE: prelepa manekenka slikala se kao nikad do sad (FOTO)

Otkriveno je da Irina zarađuje do 60.000 funti po objavi na Instagramu, gde pozira za brendove kao što su Luj Viton i kultni brend kupaćih kostima Hunza G, prenosi "The Sun", javlja Index.

Majka jednog deteta našla se na vrhu ovogodišnje liste "Queens of Swimwear", koju je sastavila kompanija za proizvodnju veša i kupaćih kostima "Bluebella" i koja je procenila koliko zvezde imaju uticaja na društvenim mrežama.

"Viktorijin anđeo" Alesandra Ambrozio (38) našla se odmah iza Irine Šajk. Brazilska lepotica prosečno dobije oko 150 hiljada lajkova po objavi na Instagramu. Ona je ove godine pokrenula je svoj modni brend kupaćih kostima GAL Floripa.

IZABRANA ŽENA KOJOJ NAJBOLJE NA SVETU STOJI KUPAĆI KOSTIM: lepotica za kojom se okreću sve plaže i kamere (FOTO)

Alesandra Ambrozio, foto: EPA / Sebastien Nogier

Emili Ratajkovski (28) koja ima 23,3 miliona pratilaca na Instagramu treća je na listi. Uprkos gotovo 2 miliona lajkova koje prosečno dobije po objavi, za manekenku ne smatraju da ima toliki uticaj, jer veliki deo njenih pratilaca čine muškarci.

Emili Ratajkovski, foto: Profimedia

Evo i čitave liste:

1. Irina Šajk

IZABRANA ŽENA KOJOJ NAJBOLJE NA SVETU STOJI KUPAĆI KOSTIM: lepotica za kojom se okreću sve plaže i kamere (FOTO) - Irina Šajk

2. Alesandra Ambrozio

3. Emili Ratajkovski

4. Ešli Grejem

5. Kendis Svanpol

6. Rouzi Hantington-Vajtli

7. Džasmin Tuks

8. Lais Ribeiro

9. Nina Agdal

10. Lupe Fuentes

Izvor: Index
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt