NOVA BOJA ZA KOSU OSVOJILA SALONE, OVO FARBANJE TRAJE 4 MESECA: ovaj trend će voleti i crnke i plavuše i zameniće balajaž (FOTO)

Ako želite boju koja će trajati dosta dugo, ovo je savršen izbor za vas!

NOVA BOJA ZA KOSU OSVOJILA SALONE, OVO FARBANJE TRAJE 4 MESECA: ovaj trend će voleti i crnke i plavuše i zameniće balajaž (FOTO) Foto: Shutterstock

Dolaskom toplijeg vremena mnoge žene odlučuju se osvežiti svoju kosu pramenovima pomoću kojih će njihova frizura izgledati osunčano, vedro i sjajno. Ove godine stručnjaci predlažu novu tehniku bojenja koja će naslediti proslavljeni balajaž.

Poslednjih godina frizerski stručnjaci doneli su niz novih tehnika bojenja, od kojih su se među ženama najbolje odrazili ombre i balajaž. Popularne metode ove sezone bi, barem kako najavljuju strani mediji, mogao naslediti sandi boja, odnosno kosa boje peska.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Love, Dunette (@lovedunette) on

Reč je o tehnici koja se jednako učinkovitom pokazala za sve tipove kose, bilo plavuše bilo brinete. Nešto je učinkovitija od pramenova i duži je efekat, a kosa će vam s ovakvom bojom izgledati savršeno celo leto.

Stručnjakinja i frizerka Kristin Mekmilen osmislila je ovaj koncept, a ističe kako je boja idealna za plavuše s prirodno tamnijim pigmentom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ISABELLE FALLESEN (@hairbyisabelle_) on

Na sledećoj strani pročitajte kako se dobija ova boja!
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt