OVA BOJA KOSE JE NOVI HIT ZA LETO 2019: savršena frizura za plavuše i crvenokose koje su željne promene (FOTO)

Ova nova boja kose će biti najveći trend u frizerskim salonima, a evo kako da postignete ovu nijansu...

OVA BOJA KOSE JE NOVI HIT ZA LETO 2019: savršena frizura za plavuše i crvenokose koje su željne promene (FOTO) Foto: Profimedia

Nakon boje "čokoladna torta" i "cimet kolačići", na Instagramu se pojavio novi trend koji je brzo osvojio mnoga srca. Kao i prethodne dve boje, ovaj trend je dobio ime po ukusnom dezertu, odnosno "piti od breskve". Ovaj slatki trend boje kose - kojeg je kreirao stilista Čad Kenjon je topli svetli crvenkasti ton sa nežnim nijansama boje breskve.

Kenjon je u jednom intervjuu otkrio kako je na jednoj svojoj klijentkinji hteo da isproba nešto novo. Pomoću "kolor melting -tehnike" kreirao je svojoj mušteriji topli ton breskve - koji zgleda kao da je kosu poljubilo sunce.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chad Kenyon® (@chadkenyon) on

Ovaj izgled nije dobar samo za crvenokose koje žele malo osvežiti svoj izgled, nego je idealan i za plavuše željne promene.

Kako bi malo osvežio svetlo crvenu boju kose, Kenjon je izabrao hladnu vanilin-blond boju. Pomoću posebnih tehnika je raspodelio boju po celoj kosi, a zatim je osvežio kosu pri korenu tamnijim tonom. Nakon toga je dodao još malo nežnih tonova breskve.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chad Kenyon® (@chadkenyon) on

Tekst: Sonja Simon

Izvor: Miss7
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt