ZABORAVITE NA BOB! Nova frizura će biti hit proleća, isprobajte i vi najnoviji hair trend

Kada govorimo o frizurama, baš kao i kod odeće, trendovi se neprestano menjaju pa je samim tim vrlo teško pratiti korak. Ipak, postoje određene frizure koje su uvek pri vrhu najdražih.

ZABORAVITE NA BOB! Nova frizura će biti hit proleća, isprobajte i vi najnoviji hair trend Foto: Shutterstock

Ovog proleća volimo praktičnost i jednostavnost, a frizura koja je apsolutni hit  je šarmantna punđa sa šiškama. Punđa je frizura koju apsolutno svi nose, bilo da se radi o messy verziji, niskoj ili pak onoj potpuno urednoj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert & Christina (@newdarlings) on

Ovog proleća najdraža punđa dolazi u kombinaciji sa šiškama, a radi se o detalju koji svaku frizuru čini posebnijom te joj daje završni look. Ono što posebno volimo kod šiški je činjenica kako je sa njima vrlo lako u nekoliko trenutaka imati frizuru, a pridodate li tome i punđu, hit frizura je gotova u svega nekoliko trenutaka.

Messy punđa sa šiškama je frizura oko koje se zaista minimalno morate potruditi, a najviše vremena će vam oduzeti stilizovanje šiški. Čak i to nakon nekog vremena prelazi u rutinu i ne zahteva mnogo vremena.

Ova frizura odličan je izbor kada govorimo o dnevnim kombinacijama, ali i onim večernjim, a jedna od njenih najvećih predanosti je činjenica koliko je praktična, jednostavna i efektna. Naravno, kako bi svoju frizuru prilagodili sopstvenom stilu oblačenja, možete je ukrasiti mašnom, maramom ili zanimljivom gumicom, a nećete pogrešiti ni ako se odlučite za trendi ukosnice.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert & Christina (@newdarlings) on

Što se tiče stila šiški, preporučuju se one standardne sa nešto dužim krajevima, ali ova frizura odlično pristaje i popularnim curtain, odnosno "zavesa" šiškama. Za koju god varijantu se odlučile, sigurni smo da nećete pogrešiti, već naprotiv, osvežićete svoj izgled i leto dočekati u sjajnom stylish izdanju.

Izvor: Fashion.hr, Cosmopolitan
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt