HIT NIJANSE ZA FARBANJE KOSE ZA PROLEĆE I LETO 2019: ovo su 3 najpopularnije boje za kosu i sve moderne dame ih obožavaju (FOTO)

Ove boje će osvojiti sve dame koje žude za promenom!

HIT NIJANSE ZA FARBANJE KOSE ZA PROLEĆE I LETO 2019: ovo su 3 najpopularnije boje za kosu i sve moderne dame ih obožavaju (FOTO) Foto: Shutterstock

Kada govorimo o promeni frizure, šišanje je definitivno jedna od najčešćih odluka, no promenom boje kose postićićete onu pravu promenu zbog koje ćete se osećati sveže, obnovljeno i potpuno drugačije.

Ako ne želite da drastično promenite boju, već da ostanete verni postojećoj estetici, sa nekoliko ključnih pramenova moguće je promeniti nijansu i celokupnoj frizuri dati potpuno novu notu.

Ono što ćemo ovog proleća voleti su prirodni zemljani tonovi čije nijanse lepo i sanjivo uokviruju lice, ne odskaču i savršeno pristaju svim odevnim kombinacijama.

Ono što posebno volimo kod toplih tonova je činjenica da se mogu postići i u plavoj i u smeđoj varijanti, a ne smemo zanemariti i crvenu.

Ovoga puta kao tri ključne nijanse nametnule su se bakarne nijanse, čokoladni-lešnik tonovi i povratak izrasta na svetlijoj kosi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Constance Arnoult (@constancearnlt) on
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt