KAKO PRAKTIČNA ŽENA IZGLEDA U KUPAĆEM: ceo Instagram čekao je ovu sliku TV voditeljke Nataše Pavlović, a na kraju su se svi razočarali (FOTO)

TV voditeljka Nataša Pavlović slikala se u kupaćem kostimu - pogledajte kako Praktična žena uživa na letovanju!

KAKO PRAKTIČNA ŽENA IZGLEDA U KUPAĆEM: ceo Instagram čekao je ovu sliku TV voditeljke Nataše Pavlović, a na kraju su se svi razočarali (FOTO) foto: Youtube Printscreen/Instagram

TV voditeljka Nataša Pavlović, poznatija kao Praktična žena, uvek je obučena elegantno i s puno ukusa, ali ceo Instagram očekivao je njenu sliku u kupaćem kostimu, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: PRAKTIČNA ŽENA NEĆE PROSLAVITI 10. GODIŠNJICU BRAKA: ovo je istina o ljubavnom životu voditeljke Nataše Pavlović (FOTO)

TV voditeljka otputovala je u Grčku kako bi se odmorila od naporne radne godine i uživala sa prijateljima i porodicom. Nataša često objavljuje fotografije sa vožnje brodom, pozira na suncu, ali mnogi su jedva čekali njenu fotografiju u kupaćem kostimu.

Poznato je da voditeljka može da se pohvali savršenom figurom, a nakon porođaja brzo se rešila viška kilograma. Međutim, njena slika u kupaćem razočarala je mnoge žene i muškarce na Instagramu.

Kliknite OVDE da pogledate kako Praktična žena izgleda u kupaćem kostimu!




bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt