NOVA TEHNIKA VATRA I LED PRŽI CELULIT: 12 cm stanjene butine za 2 meseca

Celulit na butinama, čak i onaj najuporniji, može se pobediti kombinacijom tehnika "vatra i led".

Metoda kombinuje dve izuzetne terapije. Prva je kriolipoliza koja ubija ćelije masnog tkiva a mast se "otapa" i ekstrahuje iz tela pri čemu ostale ćelije ostaju neoštećene. Potreban je samo jedan tretman, ali da bi se se rezultati zaista i ostvarili obično mora da se sačeka od jednog do tri meseca

PROČITAJTE JOŠ: KRISTI BRINKLI (63) U BIKINIJU POTUKLA SVETSKI I SVOJ REKORD: Ko su ćerke a ko mama na ovoj slici? (FOTO)

Međutim, kao i kod liposukcije, otklanjanje masnoće ne rešava problem kože, naprotiv, ona može postati još ružnija. 

Tu stupa na scenu drugi deo tehnike - "vatra"! U njoj se koriste radiofrekvencije koje zagrevaju kolagen ispod kože, zahvaljujući čemu se ona zateže i onda regeneriše. 

PROČITAJTE JOŠ: Trikovi SEKSI dama na INSTAGRAMU: kako sakriti celulit i salo na stomaku za perfektnu SELFI sliku (FOTO)

"Vatra i led" nije hiruška procedura ali to ne znači da je prijatna. Kriolipoliza ume da bude bolna, mada većina pacijenata doživljava utrnulost. Kod "vatrenog" dela nema previše neprijatnih efekata. Efekat lepše i zategnutije kože bude primetan vrlo brzo, a kada posle opisanog perioda dođe i rezultat kriolipolize, butine će biti i tanje i glatke!

Stručnjaci upozoravaju da ova metoda nipošto neće rešiti problem gojaznosti, pa je neophodno da se prvo pozabavite viškom kilograma a tek onda celulitom. Takođe, "vatra i led" ne sprečavaju novi nastanak celulita - mast se ponovo može nakupiti u ćelijama. Ipak, rezultati u lečenju celulita su impresivni - moguće je stanjiti butine i za do 12 cm u obimu, a prosečno trajanje terapije je oko 2 meseca.

Tekst: K. Ivanović

Izvor: Lepa & Srećna
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt