Arijel Vinter (18) na crvenom tepihu posle smanjenja grudi: Ne stidim se svojih ožiljaka (FOTO)

Arijel Vinter (18) je nakon operacije smanjenja grudi ponosno prošetala crvenim tepihom izjavivši da se ne stidi svojih ožiljaka.

Arijel Vinter (18) na crvenom tepihu posle smanjenja grudi:  Ne stidim se svojih ožiljaka (FOTO) Foto: Profimedia

Posle godina patnji zbog prevelikih grudi, glumica serije "Moderna porodica" Arijel Vinter pojavila se na crvenom tepihu u izdanju na koje je ponosna!

Arijel Vinter nema šta da krije! To je pokazala i na crvenom tepihu tokom dodele nagrada SAG 31. januara 2016. godine, kada se pojavila u vrlo dekoltovanoj haljini. 

Dok je pozirala fotografima, mogli su se videti i ožiljci koji su ostali nakon operacije smanjivanja grudi kojoj se mlada glumica podvrgla u leto 2015. godine. 

Na svom Tviter nalogu, odlučila je i da objasni svoju odluku: "Ljudi, postoji razlog što nisam pokušala da sakrijem ožiljke", napisala je. "Ožiljci su deo mene i ja ih se uopšte ne stidim."

Godinama je Arijel patila zbog prevelikih grudi - imala je jake bolove u leđima, kičma je počela da se deformiše, vrat je takođe trpeo. "Da ne govorim o mukama da pronađem odgovarajući kupaći kostim ili odeću koja odgovara mojim godinama!", žalila se tada Arijel.

Nakon operacije redukcije grudi, Arijel se oseća neuporedivo srećnija i zadovoljnija, a njena pojava na crvenom tepihu jasno govori o tome!

Izvor: Lisa
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt