Moj susret sa kremom Neovadiol: ovo je baš onakva nega kakva je potrebna mom licu

Baršunasta koža, ujednačen ten, a naročito osećaj da nigde na licu nema neprijatnog zatezanja - to su glavni utisci čitateljki portala “Lisa” koje su probale ovu posebnu negu namenjenu damama u menopauzi!

Moj susret sa kremom Neovadiol: ovo je baš onakva nega kakva je potrebna mom licu Foto: Profimedia

Sa ulaskom u menopauzu, mnogo toga se promenilo, piše Ksenija, jedna od čitateljki “Lise” koje su imale priliku da isprobaju Vichy kremu Neovadiol. Pročitajte utiske dama o tome - kako deluje ovaj kompenzacioni kompleks koji vraća mladalački sjaj i čini kožu čvršćom, gušćom i elastičnijom!

Posle sedam dana korišćenja kreme moja iskustva sa kremom su očaravajuća, piše Ksenija. “Krema je izuzetna i ni malo slična bilo kojem drugom proizvodu. I kao mlađa sam imala problema sa pronalaženjem kreme za moje (po mom mišljenju problematično) lice - naime, koža mi nikada nije bila ujednačena. Ponegde je bila suva i perutala se, a na nekim mestima bila je užasno masna. 

S ulaskom u menopauzu činilo mi se da su problemi još izraženiji. Povrh svega, na koži su mi se pojavile fleke i neke neujednačene površine. Korišćenjem Neovadiol kreme, posle sedam dana (što čak i nije dovoljan period za kompletnu sliku) lice mi se ujednačilo, nema više onih drastičnih flekavih delova, bore se mnogo manje vide pogotovo posle podne kada je dan uveliko odmakao, a umor i stres učinili svoje.

Takođe, moram napomenuti da se krema upije istog momenta kada se nanese, tj. ne ostavlja masne tragove, a koža lica postaje baršunasto svilenkasta. Ovo je izuzetna krema s kojom konačno nisam imala osećaj da imam tešku masku na licu. Izuzetno sam zadovoljna i preporučila bih je svim ženama koje su u menopauzi (pa i ako nisu, a u zrelom su dobu)”, piše Ksenija.

“Prvi put sam osetila da mi se koža menja u menopauzi u 50. godini, a najviše mi je nedostajala vlažnost”, objašnjava Nela. “Baš u tom pogledu mi se najviše i promenilo lice zahvaljujući korišćenju kreme Neovadiol - koža mi nije suva, na delovima gde sam osećala najjače zatezanje sad ga više nema. I površina kože mi je ujednačenija!”, zadovoljna je Nela.

Čitateljka Vesna takođe je osećala snažno zatezanje naročito nakon čišćenja kože. “Otkako sam počela da koristim Neovadiol toga više nema, a obrazi koji su mi bili najsuvlji sada su bolje nahranjeni, hidrirani i mekši”, objašnjava Vesna.

Najveći problem čitateljke Jasmine je vrlo osetljiva koža tako da se pri svakoj promeni kreme pomalo pribojava reakcije. “Međutim, jako sam zadovoljna”, piše Jasmina “jer je pri prelasku na Neovadiol sve dobro prošlo, bez ikakvih neprijatnih efekata. Naprotiv, koža mi je baršunasta, zategnuta i mekana. Inače, i oči su mi vrlo osetljive i često se bojim da kremu namažem prebliže da mi ne bi smetalo isparenje. Uz sve to, važan mi je i miris kreme, a sa Neovadiolom sam u potpunosti zadovoljna”, kaže Jasmina. 

Sve “Lisine” čitateljke toliko su zadovoljne delovanjem krema da planiraju da i dalje nastave s korišćenjem Neovadiola.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt