MOĆNA TRANSFORMACIJA: nova tehnika šminkanja za mršaviji izgled lica (VIDEO)

Ova dama je pravi dokaz da šminka čini čuda. Ona je uspela da uz savršenu tehniku senčenja postigne efekat užeg i mršavijeg lica, ali i zanosne lepote!

MOĆNA TRANSFORMACIJA: nova tehnika šminkanja za mršaviji izgled lica (VIDEO) Foto: YouTube / Printscreen

Vlogerka Niki obožava šminkanje, te svoje video tutorijale sa uputstvima redovno postavlja na svoj Jutjub kanal. Ona na snimcima daje savete za šminkanje i najbolje postizanje željenog efekta, zahvaljujući kojima je skupila čak 940 000 pratilaca.

Najnoviji snimak je iznenadio Nikine fanove, jer je predstavila nešto potpuno drugačije. Ona je pokazala kako izgleda "kamuflaža", odnosno kolika je zaista moć šminke.

U ovom neobičnom video tutorijalu, Niki je šminkala jednu polovinu lica, dok je drugu ostavila potpuno bez boja i preparata. Cilj je, kako kaže, da kritikuje "stid zbog šmikanja".

Niki smatra da se devojke u poslednje vreme sve više stide šminkanja. Iz tog razloga je želela da snimi ovaj video, kako bi ljudi shvatili da je šminkanje zabavno i da ne postoje nikakva pravila niti ograničenja u makeup-u. 

Na snimku se vidi kako se Niki zabavila senčenjem i konturisanjem, kako bi postigla efekat užeg, mršavijeg lica i lepših obraza. Oči je istakla crnim ajlajnerom, dok je braon senkom "zadimila" oči. Olovkom za usne iscrtala je prirodan oblik usta, da bi na kraju stavila karmin u roze boji.

Efekat je neverovatan! Niki je od buce postala zanosna lepotica!

U sledećem videu pogledajte Nikinu transformaciju od koje zastaje dah!
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt