Lisina kuvarica: pica musaka

Spojite čari italijanske i turske kuhinje i naređajte omiljene sastojke za picu u slojevima koji će oduševiti goste!

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Potrebno:

  • 700 g krompira
  • 150 g šunke
  • 200 g kačkavalja
  • 2 dl soka od paradajza

Priprema:

1. Krompir oljuštite, skuvajte, isecite na kolutove i poređajte u pouljenu vatrostalnu činiju.

2. Preko krompira nalijte paradajz iz flaše, zatim naređajte šunku na cele parčiće, narendajte kačkavalj i začinite origanom.

3. Pecite u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.

Recepti Danijele Gijevske bili su među najlepšima u Lisinoj akciji "Moj lični kuvar", a objavljeni su uz magazin Lisa u maju 2014. godine.

Danijela Gijevska rođena je u Makedoniji, pa odatle i njena ljubav prema kulinarstvu. Iako je diplomirani geograf i uspešna je u turizmu, njen najveći ponos je njen sin Konstantin, prvi degustator njenih specijaliteta. U njenoj porodici kuvanje je tradicija, a kulinarske veštine nasledila je od majke i bake.


Bonus video

Inicijalizacija u toku...
Lepa&Srećna video
SVAKO BI SE MENJAO SA OVIM PRASETOM! Doneli mu bazen, pa sad sreći nema kraja! (VIDEO)

Svi znamo da se prasići rado valjaju po blatu, ali ko kaže da se ne bi još više obradovali...
OPASNA I LJUTA LAVICA! Tek se okotila i ne da ocu ni da priviri mladuncima (VIDEO)

  Lavica Čoli se tek okotila i svaki pokušaj da mužjak Fili priđe mladuncima je...
URNEBES, MAJKA REP NE PUŠTA: Evo kako majmunica čuva mladunca da ne pobegne! (VIDEO)

Ova majka majmunica je potpuno neverovatna! Dosetila se kako najbolje da sačuva svog mladunca da...
MALO MAJMUNČE PEVA DOK SE KUPA: Zamislite da imate ovakvog kućnog ljubimca! PRESLATKO zaista!

Lusi je majmunče koje godinama krasi dom jedne ruske porodice. Njegovi vlasnici su ga toliko...