Finansijska astrologija: saznajte kakvi novčani dobici i gubici očekuju vaš horoskopski znak u 2016. godini

Ove godine će Rakovi biti naročito uspešni u svom poslu, Vage očekuje naporan rad... Saznajte šta očekuje vaš horoskopski znak

Finansijska astrologija: saznajte kakvi novčani dobici i gubici očekuju vaš horoskopski znak u 2016. godini Foto: Profimedia

Ovan

Pripadnici ovog znaka vole slobodu, nezavisnost i samostalnost. Energični su, impulsivni i pronalaze se u potpuno novim i originalnim poslovima u kojima dolazi do izražaja njihov smisao za organizaciju.   Ne zanosite se previše, jer postoje velike mogućnosti da "ostanete kratkih rukava". Pasivnost neće vam doneti nikakvo materijalno bogatstvo, zato bolje što pre zasucite rukave i prionite na posao.

Naročito kritičan period za vaš budžet mogu biti februar i mart i preporučljivo je da se do tada pokrenete. Ipak, ako se vaš urođeni ponos aktivira u dovoljnoj meri, radićete i poslove koje nisu na vašem nivou samo da izbegnete blamažu zbog žickanja para do prvog od poznanika. Ako uspete da suzbijete svoju impulsivnost i inertnost, druga polovina godine mogla bi da bude za vas relativno uspešna na polju finansija. Otvoriće se neke nove mogućnosti, pogotovo Ovnovima koji traže posao ili onima koji rade u privatnom sektoru, a nisu zadovoljni svojim tretmanom i svotom koja im leže u banci svakog meseca.

Bik

Bikovi neće započinjati nijedan posao koji nisu detaljno isplanirali. Više vole da idu utabanim, proverenim stazama nego da rizikuju sa nečim nedovoljno istraženim. Poznato je da Bikovi i pare ne idu zajedno jer vole da bahanališu, ali ove godine je druga priča. Čeka ih veliki novac na proleće, novac od kojeg će dobro živeti. Najpovoljniji period ih očekuje do sredine leta. Još jedna pozitivna stvar koja očekuje Bikove jeste talas novih korisnih kontakata.

VIŠE: Bračna astrologija: evo koji horoskopski znak će biti veran do kraja života

Poznato je da niste baš najvredniji znak u Zodijaku tako da je veliki rizik da novac iz prve polovine godine potrošite, a da ne ostavite sa strane. Zato će vam biti od koristi silne veze koje mogu pomoći. Možda to neće biti angažmani kratkog daha ali barem ćete imati dovoljno za svoje hedonističke kaprice. U suprotnom, pomoć ćete potražiti od bližnjih.

Blizanci

Osobe rođene u ovom znaku su izuzetno živahne, optimisti, komunikativne i često vode izuzetno brz život. Međutim, tokom 2016. godine njih očekuje prilična novčana gužva. Pozajmljivaće na sve strane, a najviše od rodbine jer su oni prvi na udaru za pozajmice. Ipak, ne očekujte da ćete mnogo dobiti od drugih, pogotovo od rođaka koji tokom leta dolaze u postojbinu. Možda oni imaju mnogo za sebe ali mogu da vam pozajme manje novca, nego što ste očekivali.

Oslonite samo na sebe i probajte, naročito u drugoj polovini godine, da radite svaki posao koji vam ponude, jer realno ne možete mnogo da birate, a dugovi moraju da se vrate. Blizanci koji budu rešavali svoje poslovne zadatke pažljivo, temeljno i odgovorno neće izgubiti svoje pozicije. Međutim, njihovo zalaganje na poslu neće biti adekvatno nagrađeno.

Povišica neće biti, plata će da stagnira a pojedinim Blizancima preti opasnost i od smanjenja ličnog dohotka. Ne pokušavajte da popravite svoje novčano stanje rizičnim poduhvatima, samo ćete još više izgubiti.

VIŠE: Nežnost, pažnja i mnogo ljubavi: numerološke prognoze za kraj 2015. godine

Rak

Rakovi su osećajne duše kojima je izuzetno potrebna nežnost, ljubav i prijateljstvo. Možda jesu hipersenzibilni ali su spremni da rade do poslednjeg atoma snage. Jedan emotivac poput Raka lako se vezuje za svaki zarađen dinar. Štede pare i čitava godina ići će glatko, bez ozbiljnih problema i komplikacija, međutim ne očekujte da ćete da postanete multimilioner, ipak znate gde živite i kakve su prilike ovde.

Dobra stvar je što će novac vam ići na ruku za vas a ako već želite da investirate, najbolje prilike za vas leže u pekari, teretani, menjačnici ili hemijskoj čistionici. Iako se vama čini da njih već ima na svakom koraku, vrlo su povoljni aspekti planeta upravo za vaš znak.

Šta očekuje Lavove, Device i Vage, saznajte na sledećoj strani!
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt