Naslovna > Astro > Vodolija

Vodolija - nedeljni horoskop

Vodolija

Ljubav

Odnos sa partnerom se smirio, utišao i tokom ove nedelje vas ne očekuju neki burni ispadi, bilo vas, bilo druge strane. No, i pored ovoga, vi ste nešto – ni tamo, ni ovamo. Sve vam smeta, poneki put imate osećaj da smetate sami sebi, jer nešto ne štima u vašoj glavi, u vašim mislima. Opterećujete se bez razloga, vrtite neke stare filmove u glavi bez ikakve potrebe. Pokušajte više da se opustite i iskulirate – em će biti lakše vama, em će odnos sa partnerom funkcionisati skladnije. Ukoliko ste slobodni, trigon Venere sa Uranom, koji je suvladar vašeg znaka, može doneti jedno lepo poznanstvo i instant zaljubljivanje. Jeste da ovo više liči na avanturu, ali šta sad – ni to nije toliko loše, zar ne?

Posao

Od samog početka nedelje krećete udarnički i u tom tempu ćete i nastaviti. Kako dođete na posao sačekaće vas gomila obaveza i rešavanje kojekakvih situacija koje izgleda samo vas čekaju. Mlad Mesec i pomračenje Sunca u vašem polju svakodnevice doneće napetost u kolegijalnim odnosima i onaj osećaj da non stop jurite vreme i kasnite po svim pitanjima. No, svakako pred vama otvaraju period kada će u poslovnom segmentu doći do promena, i to onih koje željno iščekujete. Strpljenja, Vodolije…

Novac

Jupiter koji vlada vašim finansijama kreće direktnim hodom ove nedelje, pa će težina polako početi da se skida sa vas. Ništa se neće rešiti brzo i odjednom, ali polako, vremenom – hoće.

Zdravlje

Ako do sada niste – vreme vam je da nešto menjate. Po pitanju ishrane, po pitanju fizičkih aktivnosti, po pitanju „rezanja“ loših navika…

Hrana

Retrogradni Mars u vašem znaku zahteva povećanje energije kroz ishranu, ali sa druge strane – ako iole preterate, donosi vam osećaj težine i nadutosti. U principu – potrebno je naći dobar balans, smanjiti unos jednih, a pojačati unos drugih namirnica. Meso i peciva – manje. Povrće i voće – više….

Izvor: Vaš horoskop

Mesečni horoskop

Vodolija - mesečni horoskop za avgust 2018.

Posao

Bićete okrenuti razrešavanju starih poslova, projekata, planova i ostalih zaostalih papira koje vaši saradnici nisu uradili ili jednostavno zaboravili. Možete biti okrenuti novim projektima koji se bave izgradnjom, novinarstvom ili sportom. Oni koji planiraju početak posla neka to urade pred sam kraj meseca. Ukoliko želite da menjate firmu ili samu delatnost trebaće vam dodatna edukacija, stoga bolje sačekajte neki od jesenjih meseci gde su vam aspekti naklonjeniji. Saradnja sa Bikom tokom ovog meseca - ne. Saradnja sa Rakom, Strelcem, Jarcem ili Ribama – da, jer vas oni jedini razumeju u vašim nastojanjima i idejama da uspete i probijete svaki put svaku novu ideju.

Ljubav

Moguće je da još uvek niste preboleli staru ljubav i da ne možete da se okrenete novim ljubavima zbog toga. Na žalost, planete ne pokazuju pomirenje sa bivšom ljubavi, ali pokazuju nove osobe, koje će se iznenada pojaviti u vašem životu. Loš period za Vodolije koje su u braku, jer su mogući problemi u komunikaciji sa partnerom. Bolju komunikaciju možete da očekujete krajem meseca, ali vam savetujem da ne čekate tako dugo, već da otvoreno popričate sa partnerom o problemima koje imate - naravno, bez svađe.

Zdravlje

Mogući su kardiovaskularni problemi.

Izvor: Astrousluge

Godišnji horoskop

VODOLIJA - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU

2018. godina će biti veoma uspešna godina za Vodolije, daleko uspešnija od prethodne. Domaći zadatak za Vodolije će se sastojati u tome da pronađu unutrašnju ravnotežu. To znači da ćete neke stvari u životu morati bolje da organizujete da biste bili istinski zadovoljni i srećni na duge staze. Neophodno je da ostvarite dublji uvid u svoju prošlost da biste bolje razumeli sadašnjost. 

Godina koja je pred vama predstavlja posebnu lekciju na ljubavnom planu jer će vam pomoći da bolje spoznate svoju emotivnu prirodu i osećanja drugih. Nove veze bi trebalo da shvatite s jednom dozom opreza i da se ne zalećete na brzinu u neki ozbiljniji scenario da se kasnije ne biste razočarali. Planete vam pružaju podršku da postanete poznati u profesionalnim krugovima i da ostvarite zapaženi uspeh.

Kao tipične Vodolije, vi ste uvek puni dinamike i eskcentričnom pojavom i ličnošću lako privlačite pažnju okoline. Uprkos tome što lako sklapate prijateljstva, uvek vas prati osećaj da vas niko ne razume. Vi ste uvek puni iznenađenja, a evo koja iznenađenja za vas sprema uzbudljiva i dinamična 2018. godina. 

Astrolog: Saša Jevtić

Izvor: Astrousluge

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
PRESLATKO I POTPUNO NEVEROVATNO! Papagaj čuva i uspavljuje bebu! (VIDEO)

Roditelji su često na pravim mukama kada treba da uspavaju bebu. Posebno ako se budi noću i...
SVAKO BI SE MENJAO SA OVIM PRASETOM! Doneli mu bazen, pa sad sreći nema kraja! (VIDEO)

Svi znamo da se prasići rado valjaju po blatu, ali ko kaže da se ne bi još više obradovali...
NAJLAKŠE OVAKO: Za pola minuta oljuštite i isecite NAR! Otkrivamo vam TRIK (VIDEO)

Zbog vitamina koje sadrži u sebi i svih blagotvornih svojstava, nar se smatra izuzetno zdravim...
OPASNA I LJUTA LAVICA! Tek se okotila i ne da ocu ni da priviri mladuncima (VIDEO)

  Lavica Čoli se tek okotila i svaki pokušaj da mužjak Fili priđe mladuncima je...