Naslovna > Astro > Vaga

Vaga - nedeljni horoskop

Vaga

Ljubav

Pošto je Venera, koja vlada vašim znakom, sada „iza vaših leđa“ – ovo će se kod pojedinih Vaga odraziti kroz neku formu utišavanja i povlačenja kada su emotivni odnosi u pitanju. Ne mora da znači da ćete se prema partneru ponašati drugačije nego do sada, ali ćete sa više pažnje pratiti i analizirati svaki postupak druge strane. Osećaćete se pomalo nesigurno, a kod nekih se čak mogu javiti sumnje u voljenu osobu. No, biće i onih Vaga koje će pod dejstvom Urana poželeti da malo razbiju svakodnevicu, pa će početi da flertuju sa jednom osobom, možda čak i uđu u neobavezni kontakt sa njom. Što se tiče slobodnih, ovo je dobar period da odete na kraći odmor i upoznate nekog za jednu finu letnju avanturicu…

Posao

Obim posla će se znatno povećati i biće potrebno da se maksimalno dobro organizujete da biste sve postigli. Mlad Mesec se dešava u vašem polju karijere i sa jedne strane – najavljuje nove poslovne uspehe i velike promene u narednim mesecima. S druge pak – u ovim danima može vam doneti kontakte sa teškim osobama, i ne baš toliko skladan odnos sa onima koji su vam nadređeni. Neki od vas dobiće ponudu za posao ili projekat koji mogu raditi dodatno, pored tekućih redovnih obaveza.

Novac

Iako će troškovi i dalje biti naglašeni kod vas, takođe će se javiti potreba da se tri puta preračunate pre nego što nešto platite. Ulazite u fazu kada ćete pametnije raspolagati onim što zaradite.

Zdravlje

Ovo bi bio dobar period da se malo rasteretite, odete na letovanje ili makar češće pravite neke pauze u poslu. Ukoliko to niste u mogućnosti – pravi je trenutak za pojačane fizičke aktivnosti, rekreaciju.

Hrana

Vaša vladarka u tranzitu kroz znak Device zahteva korenite promene u načinu ishrane i vođenje računa o zdravom životu i navikama. Dodatno smanjite unos testenina, peciva – generalno proizvoda od belog brašna. Akcenat bacite na biljna vlakna, manje masne mlečne proizvode. Sa mesom umereno.

Izvor: Vaš horoskop

Mesečni horoskop

Vaga - mesečni horoskop za avgust 2018.

Posao

Veoma naglašena ambicija. Poznati ste po tome što imate dosta uticajnih prijatelja koji bi mogli da vam pomognu. Očekujte značajno poboljšanje finansija, jer ćete raditi više nego što možete. Ukoliko želite da odete za inostranstvo, saradnja sa osobom rođenom u znaku Lava je pogodna za to. Ukoliko razmišljate o novim saradnicima, savetujem vam da to budu mladi, perspektivni ljudi, koji imaju jasnu viziju.

Ljubav

Odličan mesec za sve Vage koje su u braku. Vi i partner konačno znate šta želite i u kom pravcu biste da se se krećete u budućnosti. Moguće je i razdvajanje od partnera, ali to neće značajnije narušiti vaš odnos. Što se tiče slobodnih Vaga, one bi morale malo više da se angažuju - previše ste okrenute poslu.

Zdravlje

Povedite računa o ishrani. Trenirajte više i potrudite se da svaki dan provedete malo vremena u prirodi.

Izvor: Astrousluge

Godišnji horoskop

VAGA - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU

Drage moje šarmantne Vage nadam se da ste na najbolji način iskoristile prisustvo Jupitera, koji je do oktobra bio u vašem znaku i da ste uspeli da postavite osnovu za ostvarivanje vaših životnih ciljeva. Takođe, imali ste i podršku Saturna iz znaka Jarca, koji je u sekstilu sa Vagom, tako da vam je on davao dodatno strpljenje i motivaciju. Vama su kreativnost i intelekt jako naglašeni, kao i svim drugim pripadnicima vazdušnih znakova. 

Ono po čemu ćete da ste istaknete u 2018. godini jeste kreativnost, koja će vam doneti ogroman uspeh. Saturn će se tokom 2018. godine nalaziti u znaku Jarca, tako da će vaš život da ispune različita otežanja, neprijatnosti i životni izazovi. Ono što bih hteo da istaknem je da će negativan uticaj Saturna u najvećoj meri osetiti Vage koje su u prvoj i drugoj dekadi ( osobe rođene između 22. septembra i 5. oktobra).  

Tokom 2018. godine na površinu će isplivati nesigurnost i različiti strahovi, ali to ne mora nužno da znači nešto loše. Naprotiv, napokon ćete da se suočite sami sa sobom i da shvatite šta zapravo želite od života. Kao da Saturn želi da izvuče maksimum od vas! 

Astrolog: Saša Jevtić

Izvor: Astrousluge

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
SVAKO BI SE MENJAO SA OVIM PRASETOM! Doneli mu bazen, pa sad sreći nema kraja! (VIDEO)

Svi znamo da se prasići rado valjaju po blatu, ali ko kaže da se ne bi još više obradovali...
OPASNA I LJUTA LAVICA! Tek se okotila i ne da ocu ni da priviri mladuncima (VIDEO)

  Lavica Čoli se tek okotila i svaki pokušaj da mužjak Fili priđe mladuncima je...
URNEBES, MAJKA REP NE PUŠTA: Evo kako majmunica čuva mladunca da ne pobegne! (VIDEO)

Ova majka majmunica je potpuno neverovatna! Dosetila se kako najbolje da sačuva svog mladunca da...
MALO MAJMUNČE PEVA DOK SE KUPA: Zamislite da imate ovakvog kućnog ljubimca! PRESLATKO zaista!

Lusi je majmunče koje godinama krasi dom jedne ruske porodice. Njegovi vlasnici su ga toliko...