Naslovna > Astro > Strelac

Strelac - nedeljni horoskop

Strelac

Ljubav

Direktno kretanje Jupitera, planete koja vlada vašim znakom, lično vama pogoduje jer vam donosi lakše funkcionisanje i skidanje nekih briga sa vrata, koje već poodavno vučete. No, u ovoj nedelji još uvek neće doći do poboljšanja u emotivnim konekcijama, jer vi i partner različito gledate na mnoge životne situacije i pitanja. Partner vas povremeno može iznenaditi nekim lepim gestovima, ali će se uglavnom iznenađenja sa njegove strane svoditi na to da vas iznervira. Šta da se radi, samo polako… Što se tiče slobodnih Strelčeva, trigon Venere i Urana koji ide kroz polja koja se vezuju za posao, može vam doneti poznanstvo sa nekim na koga ćete jako odreagovati i ko će pokazati veliko interesovanje za vas.

Posao

Slobodno računajte na naglo povećanje obima poslovanja, pogotovo ako radite u uslužnim delatnostima. U svakom slučaju, od vas će se zahtevati pedantnost, posvećenost onome što radite i veliki nivo profesionalnosti, što je vrlo verovatno da ćete i moći da ispunite. Nekim Strelčevima stići će i zanimljiva poslovna ponuda ili će poželeti da sa nekim prijateljem pokrenu dodatni posao. Iako ćete povremeno imati osećaj da se „gubite“ u količini obaveza i da nemate dovoljno vremena – sve ćete postići.

Novac

Mlad Mesec u polju tuđeg novca doneće vam u narednom periodu poboljšanje finansija. Ipak, ove sedmice budite nešto oprezniji, jer su mogući gubici.

Zdravlje

Najviše biste sebi učinili dobro ukoliko biste u ovoj nedelji otišli na odmor ili makar par dana iskoristili da pustite mozak da se „ohladi“.

Hrana

Direktno kretanje Jupitera tokom ove nedelje, doneće Strelčevima jačanje potrebe da nešto korenito promene u načinu ishrane. Bilo bi dobro da nađete meru kada je konzumiranje mesa, mesnih prerađevina i mlečnih proizvoda u pitanju. Više ishranu bazirajte na biljnim vlaknima.

Izvor: Vaš horoskop

Mesečni horoskop

Strelac - mesečni horoskop za avgust 2018.

Posao

Planete pokazuju samo pozitivne poslovne aspekte, tako da sigurnošću mogu da kažem da je ovo VAŠ MESEC kada je posao u pitanju. U ovom mesecu ćete biti veoma ambicizoni, a i Jupiter će aktivirati "faktor sreće" tako da postoji velika šansa da ćete ostvariti sve što ste zamislili. Savetujem vam da povedete računa o trošenju novca, jer zbog uticaja Jupitera možete biti skloni tome da trošite više nego što možete da potrošite, a to vam može napraviti problem narednog meseca. Posebno osetljiv period za novac je 11. avgusta.

Ljubav

Emotivno niste spremni za novu vezu ili brak. Zapravo, planete ne pokazuju loše aspekte za ljubav, već ukazuju na to da ćete tokom ovog meseca imati previše poslovnih obaveza, te nećete moći da se posvetite određenoj osobi. Strelčevi koji su u vezi ili braku mogu da imaju problem sa voljenom osobom, prevashodno zbog toga što nećete moći da joj se posvetite u potpunosti.

Zdravlje

Dosta dobro zdravstveno stanje, bez većih zdravstvenih problema.

Izvor: Astrousluge

Godišnji horoskop

STRELAC - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU

Posle dve i po godine boravka Saturna u vašem sazvežđu, napokon je izašao. Zaista, nije bilo lako, posebno za osobe koje su rođene sa podznakom Strelca. Od decembra, kada je Saturn napustio sazvežđe Strelca, mnogi od vas su u isto vreme osetili olakšanje i konfuziju. Kao da ste se odjednom našli pred ogromnim brojem mogućnosti i ideja, a vi kao hipnotisani, ne možete da se odlučite i napravite prvi korak. Iako te dve i po godine nisu bile baš povoljne za vas, Saturn vam je pomogao da sve strahove i nesigurnost izađu na površinu i naterao vas je da se suočite sa njima. 

Zbog toga mogu slobodno da kažem da u 2018. godinu ulazite potpuno pročišćeni, sigurni u sebe i svoje mogućnosti. Imate novu priliku da ispravite sve greške iz prošlosti i da pronađete pravi put. Ono što je još karakteristično je da su Strelčevi postali znatno ozbiljniji i odgovorniji. 

Zaista, Strelčevi jesu "večno deca" ali ih je to tokom prošle godine puno koštalo, tako da će mnogi od njih okrenuti novi list. Tokom ove godine će vam biti malo teže da donesete realne procene, prevashodno zbog toga što su Ribe i Strelčevi u kvadratu. 

Astrolog: Saša Jevtić

Izvor: Astrousluge

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
PRESLATKO I POTPUNO NEVEROVATNO! Papagaj čuva i uspavljuje bebu! (VIDEO)

Roditelji su često na pravim mukama kada treba da uspavaju bebu. Posebno ako se budi noću i...
SVAKO BI SE MENJAO SA OVIM PRASETOM! Doneli mu bazen, pa sad sreći nema kraja! (VIDEO)

Svi znamo da se prasići rado valjaju po blatu, ali ko kaže da se ne bi još više obradovali...
NAJLAKŠE OVAKO: Za pola minuta oljuštite i isecite NAR! Otkrivamo vam TRIK (VIDEO)

Zbog vitamina koje sadrži u sebi i svih blagotvornih svojstava, nar se smatra izuzetno zdravim...
OPASNA I LJUTA LAVICA! Tek se okotila i ne da ocu ni da priviri mladuncima (VIDEO)

  Lavica Čoli se tek okotila i svaki pokušaj da mužjak Fili priđe mladuncima je...