Naslovna > Astro > Ribe

Ribe - nedeljni horoskop

Ribe

Ljubav

Juiter, planeta koja vlada vašim znakom kreće direktnim hodom, a u vaše polje ozbiljnih partnerstava ulazi tranzitna Venera. U principu, dosta toga se namešta da vam olakša i poboljša odnos sa voljenom osobom, mada je veliko pitanje da li će to zaista biti tako. Trenutno ste najveći neprijatelj sami sebi, jer ne možete da se opustite i uživate, već non stop tražite i iskopavate neke sitnice i greškice sa partnerove strane. Sve vam smeta, a izgleda vam najviše smetaju vaše misli koje ne možete da obuzdate i ukrotite… Ukoliko ste slobodni, ovaj period može doneti novu osobu u vaš život, ali to mora biti ili tajna priča ili eventualno ljubavna veza koja je vrlo turbulentna, strasna i u kojoj se osećate nesigurno…

Posao

Sada možete unaprediti poslovne odnose i poboljšati komunikaciju sa partnerima i saradnicima. No, iako ćete videti poboljšanje, to vam neće biti dovoljno jer previše pažnje obraćate na ono što nije dobro, a premalo se radujete onome što funkcioniše kako treba. U prevodu – tražite dlaku u jajetu. Umesto da se opterećujete problemima, fokusirajte se na ono što vidite da ide kako valja i svoje snage uložite u to. Potrebno vam je više entuzijazma i neki rasterećeniji pogled na dešavanja oko vas. Možete vi to.

Novac

Poboljšanje u finansijskom sektoru jeste malo, ali bolje i to nego ništa, zar ne? Mogućnosti za sitnije prilive iz više izvora.

Zdravlje

Loše raspoloženje i mentalna nestabilnost je i dalje najveći kamen spoticanja kod vas. Probajte da utičete na ovo time što ćete se više fizički aktivirati, ali i okrenuti prijateljima.

Hrana

Smirite svoje nemire, jer jedino zbog njih u ovom periodu ne uspevate da funkcionišete normalno po pitanju ishrane. Izbegavajte sve ono za šta inače i sami znate da nije dobro po vas. Vaša ishrana mora biti uravnotežena i redovna. Čuvajte sebe.

Izvor: Vaš horoskop

Mesečni horoskop

Ribe - mesečni horoskop za avgust 2018.

Posao

Odlični aspekti za pronalazak/promenu posla, za dodatnu zaradu i slično. Saradnja sa Škorpijom bi mogla da bude posebno značajna za poboljšanje novčane situacije. Ukoliko se od vas zahteva određena kreativnost, posavetujte se sa Vagom, Rakom ili Jarcem. Mogući su manji problemi sa papirologijom, tako da obratite pažnju na to što potpisujete i popunjavate - moguće su greške.

Ljubav

Dobro se osećate u ovom periodu vrelih dana i noći. Nekako kao da ste na svom terenu. Slobodni pripadnici ovog znaka su uglavnom okrenuti kratkim i brzim vezama, dok oni koji imaju vezu mogu biti u nekoj fazi dosade. Bilo bi dobro da vezu osvežite nekim putovanjem ili odlaskom na kratak izlet. Ribe u braku imaju sjajan period gde mogu da pojačaju ljubav i prodube osećanja.

Zdravlje

Odmarajte i spavajte više. To je jedini način da izbegnete zdravstvene probleme izazvane padom imuniteta.

Izvor: Astrousluge

Godišnji horoskop

RIBE - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU

Godina 2018. predstavlja veoma važnu fazu za predstavnike znaka Riba. Neke vaše žarke želje ili ambicije će u ovoj godini dobiti realnu dimenziju. Planete će vam takođe pomoći da načinite neke radikalne promene u vašem životnom stilu, karijeri i provatnom životu. Kanališite svoju energiju na pravi način da biste ostvarili maksimalne rezultate tokom 2018. godine. 

Nemojte dopustiti da vam kreativne ideje, životni ciljevi i emocije lutaju između neba i zemlje, a na to će vas sve vreme navoditi sanjarski Neptun koji inače vlada vašim znakom Riba i sve vreme tranzitira kroz vaš znak. Upotrebite neptunsku energiju na pozitivan način i mnogi vaši snovi će se ostvariti! 

Sada je pravi trenutak da se ponovo latite svojih projekata i upotrebite svu svoju kreativnu energiju. Ova nova energija će vas takođe inspirisati da probate neke nove stvari u 2018. godini. ​

Astrolog: Saša Jevtić

Izvor: Astrousluge

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
PRESLATKO I POTPUNO NEVEROVATNO! Papagaj čuva i uspavljuje bebu! (VIDEO)

Roditelji su često na pravim mukama kada treba da uspavaju bebu. Posebno ako se budi noću i...
SVAKO BI SE MENJAO SA OVIM PRASETOM! Doneli mu bazen, pa sad sreći nema kraja! (VIDEO)

Svi znamo da se prasići rado valjaju po blatu, ali ko kaže da se ne bi još više obradovali...
NAJLAKŠE OVAKO: Za pola minuta oljuštite i isecite NAR! Otkrivamo vam TRIK (VIDEO)

Zbog vitamina koje sadrži u sebi i svih blagotvornih svojstava, nar se smatra izuzetno zdravim...
OPASNA I LJUTA LAVICA! Tek se okotila i ne da ocu ni da priviri mladuncima (VIDEO)

  Lavica Čoli se tek okotila i svaki pokušaj da mužjak Fili priđe mladuncima je...