Naslovna > Astro > Ovan

Ovan - nedeljni horoskop

Ovan

Ljubav

Delimično pomračenje Sunca i mlad Mesec u znaku Raka nagoveštavaju promene Ovnovima koji su u vezama ili u braku. Kod ovih prvih otvara se period u kojem može doći do promene statusa i odluke o početku zajedničkog života ili ulaska u brak. Kod ovih drugih – neophodno je unaprediti odnos sa bračnim partnerom, napraviti neke konkretne i korenite promene – jer vam je jasno da je teško da ćete na ovaj način na koji sada funkcionišete, moći još dugo. Dobar momenat da se bračni partner i vi više okrenete jedno drugom. Ukoliko ste slobodni, sve je otvoreno za ulazak u novu emotivnu priču sa osobom koju već neko vreme poznajete. Lepa energija i dobro raspoloženje vas očekuju.

Posao

Treba korigovati odnos sa nadređenima – izvesno je da pritisak sa njihove strane na vas postoji, ali bilo bi dobro da pokušate da izbegavate nesuglasice. Imate dobru radnu energiju i pored manjih zastoja ili prepreka koji postoje tokom ove sedmice – usmerite se na svoje ciljeve i izvesno je da ćete ove prepreke savladati. Odnos sa kolegama je korektan. Ukoliko ste privatnik, zahtevi tržišta postaju sve izraženiji i moraćete da korigujete nešto po pitanju cena ili asortimana proizvoda koje nudite.

Novac

Veće povećanje priliva ukoliko radite u uslužnim delatnostima. Generalno gledano – finansije su prilično stabilne, iako vas čekaju troškovi oko članova porodice ili letovanja.

Zdravlje

Varenje, rad želuca i creva – mogu vam tokom ove sedmice praviti manje probleme ukoliko ne budete odgovorniji kada je ishrana u pitanju.

Hrana

Ulazak Venere u vaše polje zdravlja i životnih navika, verovatno će vas u značajnijoj meri pokrenuti ka promenama u ishrani. Osećaćete se izuzetno dobro ukoliko umanjite unos mleka i mlečnih proizvoda, kao i veće količine mesa. Akcenat neka bude na biljnim vlaknima.

Izvor: Vaš horoskop

Mesečni horoskop

Ovan - mesečni horoskop za avgust 2018.

Posao

Moguće je da će zbog pomračenja Sunca i Meseca početak avgusta biti prilično "mrtav" kada je posao u pitanju. Ali ne brinite, ubrzo će se to promeniti. Imaćete iznenadnu priliku za posao, koji već duži vremenski period očekujete. Već oko 10. u mesecu možete da očekujete priliku koja će vam doneti dobru zaradu. Ukoliko razmišljate o poslovnom partnerstvu, savetujem vam da izbegnete saradnju sa osobom rođenom u Ovnu ili Škorpionu.

Ljubav

Početak meseca vam nije naklonjen ni kada je ljubav u pitanju - moguća su poznanstva koja nisu vredna pažnje. Međutim, kako vreme bude prolazilo sve više osoba će ulaziti u vaš život, a postoji mogućnost da ćete stupiti u vezu sa Blizancem, Vodolijom ili Lavom. Bikovi koji su u vezi ili braku mogu da očekuju dosta nestabilan period, najviše zbog problema u komunikaciji sa partnerom. Na vaš odnos će u najvećoj meri utiče vaše raspoloženje, a planete pokazuje da će se ono, kako mesec bude odmicao, popravljati, pa će se i odnos sa partnerom popravljati.

Zdravlje

Mogući su problemi sa očima, krvotokom i venama. Savetujem vam da što pre posetite očnog lekara.

Izvor: Astrousluge

Godišnji horoskop

OVAN - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU

Pred Ovnima je generalno godina puna teškoća. Tri loše planete će se naći u kardinalnim znacima i napadati znak Ovna. Prvo, Saturn je krajem prošle godine ušao u znak Jarca i do kraja 2018. godine pomeriće se do 11. stepena. To znači da će on da pravi teškoće prvenstveno prvoj dekadi znaka Ovna. Drugo, na početku godine Pluton će biti na 17. stepenu Jarca i do kraja godine on će se pomeriti do 20. stepena. To znači da će Pluton praviti problema Ovnovima rođenim u drugoj dekadi. Treće, Uran je Ovnu i tokom 2018. godine proći će od 24. stepena do 28. stepena Ovna, što znači da će praviti problema najviše rođenima u trećoj dekadi Ovna. 

Ukratko, ove tri planete će svaka na svoj način donositi promene i probleme osobama rođenim u znaku Ovna. Međutim, neće sve biti loše. Jupiter, planete zaštite, bogatstva i ekspanzije doneće Ovnovima poboljšanje finansija. Jupiter će do 08. novembra 2018. godine tranzitirati poljem novca koji nije zarađen. To se odnosi na kredit, pozajmice, nasleđe... Tranzit Jupitera može pomoći Ovnovima da se odluče za neki kredit ili pozajmicu, a može se desiti i da nešto naslede. U novembru Jupiter ulazi u deveto polje Ovna. 

Kako ove polje vlada visokim obrazovanjem, tranzit Jupitera će doneti ekspanziju i uspeh na polju studija. Kod osoba kod kojih studije nisu aktuelne, Jupiter može doneti neko zanimljivo putovanje u inostranstvo. Ovo je godina kada Ovnovi treba da obrate pažnju na zdravlje. Mogući su problemi vezani za kosti, kožu, zube, pritisak i cirkulaciju. Naročitu pažnu treba da obrate pažnju na glavu, jer su mogući ozbiljni problemi. ​

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: Astrousluge

 

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
PRESLATKO I POTPUNO NEVEROVATNO! Papagaj čuva i uspavljuje bebu! (VIDEO)

Roditelji su često na pravim mukama kada treba da uspavaju bebu. Posebno ako se budi noću i...
SVAKO BI SE MENJAO SA OVIM PRASETOM! Doneli mu bazen, pa sad sreći nema kraja! (VIDEO)

Svi znamo da se prasići rado valjaju po blatu, ali ko kaže da se ne bi još više obradovali...
NAJLAKŠE OVAKO: Za pola minuta oljuštite i isecite NAR! Otkrivamo vam TRIK (VIDEO)

Zbog vitamina koje sadrži u sebi i svih blagotvornih svojstava, nar se smatra izuzetno zdravim...
OPASNA I LJUTA LAVICA! Tek se okotila i ne da ocu ni da priviri mladuncima (VIDEO)

  Lavica Čoli se tek okotila i svaki pokušaj da mužjak Fili priđe mladuncima je...