Naslovna > Astro > Lav

Lav - nedeljni horoskop

Lav

Ljubav

Mogućnosti za paralelnu, tajnu vezu su vrlo naglašene zauzetim Lavovima. Naravno, to ne znači da ćete se i odlučiti na ovaj korak, ali definitivno je da ćete biti na velikom iskušenju. Odnos sa partnerom je i dalje veoma promenljiv i kao da idete iz krajnosti u krajnost – čas crno, čas belo – a nikako da pronađete zlatnu sredinu. Što se slobodnih Lavova tiče, trigon Venere i Urana daje vam mogućnost za nešto „slobodniju“ ili otvoreniju vezu, preko poslovnog segmenta. Ovo takođe, može biti odnos tajne prirode sa zauzetom osobom. Generalno gledano – pitanje je koliko ste u ovom periodu vi lično spremni na nešto ozbiljnije. Neki od vas će samo šarmirati i flertovati, ali bez namere da nešto konkretno i urade.

Posao

Nešto lošiji odnosi sa kolegama, pogotovo starijim – i to najverovatnije zbog znatnog povećanja broja obaveza ili skraćivanja rokova za završetak posla. Nosite trenutno solidnu energiju, ali često se suočavate sa okolnostima ili osobama koje vas ili koče na neki način, ili se postavljaju previše autoritativno prema vama (što naravno, ne podnosite). Moguća je nova ponuda za posao ili prilika da radite nešto drugačije – novi poslovni projekat koji bi vam mogao poboljšati finansijsku situaciju.

Novac

Prilivi će u ovoj sedmici biti vrlo redovni, a itekako je moguće da vas očekuju i neki dodatni, novčani „bonusi“. Ipak, oblak dugovanja još uvek je nad vama…

Zdravlje

Izuzetno bi vam prijalo da više vremena provodite na svežem vazduhu, u nekoj rekreaciji, ili opuštanju. Kod starijih Lavova – osetljivost na promene vremena.

Hrana

Pokušajte da ne preskačete obroke i da ih ne zamenjujete brzom hranom ili slatkišima. Potrebni su vam uravnoteženi i raznovrsni obroci, budite umereni sa mesnim prerađevinama, pecivima od belog brašna. Od mlečnih proizvoda – kiselo mleko, jogurt, mladi sirevi.

Izvor: Vaš horoskop

Mesečni horoskop

Lav - mesečni horoskop za avgust 2018.

Posao

Tokom ovog meseca vam se pruža prilika da se stabilizujete na poslovnom planu. U tome će vam najviše pomoći Vaši saradnici. Sam početak meseca će biti odličan za vas, dok će sredina meseca biti problematična, jer donosi probleme sa novcem. Dobra saradnja sa osobom rođenom u znaku Vage ili Vodolije. Dobar period za poslovno putovanje nakon 18. avgusta.

Ljubav

Slobodni Lavovi će uživati u svim čarima koje im leto donosi. Zbog toga možete da očekujete nova poznanstva i letnje avanture. Dobar mesec za početak veze sa osobom rođenom u znaku Raka, Vage, Škorpije ili Vodolije. Lavovi koji su u vezi ili braku mogu da očekuju veoma jaku energiju sa partnerom - strast će da pršti na sve strane.

Zdravlje

Mogući su problemi sa nervima, posebno onim koji imaju veze sa kičmom. Osetljive noge.

Izvor: Astrousluge

Godišnji horoskop

LAV - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU

Lav je vatreni znak Zodijaka. Koliko god da ste u društvu sa prijateljima,  ili poslovnim saradnicima uvek postižete zavidne rezultate. Lavovi će tokom ove godine biti posebno uspešni u poslovnim pregovorima, te će uvek uspevati da ostvare svoje interese. Početak godine bi mogao da bude prilično buran, ali nemojte da se iznenadite kad se odjednom sve stvari reše i Vaš život krene nekim mirnijim tokom. Moguće je da ćete na ljubavnom planu doživeti nešto što nikako niste očekivali, posebno tokom leta. Kao i svi mi, i vi ćete morati da se suočite sa usponima i padovima. 

Najvažnije za vas je to da se mnogo brzo podignete i kada padate i verujem da će i tokom 2018. godine godine tako nešto biti slučaj za vas. Sam kraj zime vam može doneti problem sa nekim od kolega. Trebaće vam dosta mudrosti da pomenutu osobu ubedite u to da greši. 

Mogući su problemi sa novcem, posebno zato što ste skloni tome da trošite više novca nego što zarađujete, posebno na garderobu i izlaske, a to Vam može poremetiti druge životne planove. Savetujem Vam da ne preterujete sa ekstremnim sportovima, jer je izražena mogućnost ozbiljne telesne povrede.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: Astrousluge

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
PRESLATKO I POTPUNO NEVEROVATNO! Papagaj čuva i uspavljuje bebu! (VIDEO)

Roditelji su često na pravim mukama kada treba da uspavaju bebu. Posebno ako se budi noću i...
SVAKO BI SE MENJAO SA OVIM PRASETOM! Doneli mu bazen, pa sad sreći nema kraja! (VIDEO)

Svi znamo da se prasići rado valjaju po blatu, ali ko kaže da se ne bi još više obradovali...
NAJLAKŠE OVAKO: Za pola minuta oljuštite i isecite NAR! Otkrivamo vam TRIK (VIDEO)

Zbog vitamina koje sadrži u sebi i svih blagotvornih svojstava, nar se smatra izuzetno zdravim...
OPASNA I LJUTA LAVICA! Tek se okotila i ne da ocu ni da priviri mladuncima (VIDEO)

  Lavica Čoli se tek okotila i svaki pokušaj da mužjak Fili priđe mladuncima je...