Naslovna > Astro > Jarac

Jarac - nedeljni horoskop

Jarac

Ljubav

Mlad Mesec i pomračenje Sunca u polju partnerstava uvodi zauzete Jarčeve u novu fazu sa voljenom osobom. Mnogo toga će zavisiti od vas i od načina na koji se postavite, u kojoj meri budete umeli da pokažete prisnost, bliskost, nežnost. Sada možete napraviti korenite promene, ali samo ako shvatite da se one neće dogoditi same od sebe, da je vaše angažovanje neophodno. Najbolje bi bilo da sa voljenom osobom odete na letovanje i da polako krenete da unapređujete i jačate vašu ljubavnu priču. Ukoliko ste slobodni, ulazak Venere u znak Device i njen trigon sa Uranom iz vašeg polja ljubavi, doneće vam aktivnosti sa suprotnim polom. Aktuelno je ono što se vezuje za putovanja, za daljine, za osobe koje ne žive u vašem mestu stanovanja, ali i kontakti preko društvenih mreža i prijatelja.

Posao

Tranzit Venere pogoduje kontaktima sa strancima, ali i poslovima koji se vezuju za državne i javne ustanove. Povećanje obima poslovanja u uslužnim delatnostima. Jarčevi će u ovoj nedelji biti u izuzetno plodonosnom kreativnom periodu i mogu napraviti fina rešenja i dobiti odlične ideje za unapređenje posla. Retrogradni Mars u vašem polju posla donosi potrebu da promenite ili nadogradite neke situacije. Ove nedelje stoje manji problemi sa poslovnim saradnicima – ne insistirajte na svojim stavovima.

Novac

Iako je evidentno da dolazi do nekog smirenja i stabilizacije po pitanju finansija, još uvek ste daleko od toga da budete mirni i stabilni.

Zdravlje

Poboljšanje zdravstvene situacije, naročito kod mlađih Jarčeva. Koristite svaki trenutak ili za odmor ili za pojačanu fizičku aktivnost, rekreaciju.

Hrana

Greške u načinu ishrane manifestovaće se kroz osećaj težine, nadutosti i probleme sa varenjem. Pokušajte da jedete laganu hranu. U širokom luku zaobilazite slatkiše, meso i mesne prerađevine svedite na neku umerenu meru a svoju ishranu bazirajte na svežem povrću i mlečnim proizvodima.

Izvor: Vaš horoskop

Mesečni horoskop

Jarac - mesečni horoskop za avgust 2018.

Posao

Tokom ovog meseca treba da radite na stabilizaciji na poslovnom planu, ali kroz dobru organizaciju i posvećenost poslu. Ukoliko vam je potrebna pomoć, možete da je dobijete od strane osobe rođene u znaku Device, Ovna, Škorpije ili Jarca. Ukoliko razmišljate o pokretanju privatnog posla, kraj meseca je odličan za to. Jarčevi koji traže novi posao ili se nadaju unapređenju, dobar period je nakon 20. avgusta.

Ljubav

Prilično miran mesec za sve Jarčeve koji su u vezi ili braku, dok će slobodni Jarčevi imati snažnu potrebu da budu sa nekim - vrlo je moguće da će stupiti u tajnu vezu sa osobom koja je već zauzeta. Muški Jarčevi skoro pa sigurno mogu da očekuju susret sa Vagom ili Vodolijom. Početak meseca je odličan za ljubavne susrete.

Zdravlje

Premoreni ste i iscrpljeni, jer radite više nego što možete. Savetujem vam da iskoristite vikende za odmor ili da uzmete nekoliko dana slobodno i da se dobro naspavate i odmorite. Umor i stres mogu da dovedu do zdravstvenih problema.

Izvor: Astrousluge

Godišnji horoskop

JARAC - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU

Tokom ove godine u prvi plan će izaći vaši skriveni talenti i sposobnosti. Planete će vam pružiti podršku i omogućiće vam da se razvijate i napredujete u životu. Tokom ove godine ćete steći veći autoritet i moć nego prošle godine. 

Svaki uspeh koji ostvarite ispratiće osećaj ponosa i zadovoljstva, a to će vam dati dodatnu energiju za rad. Zahvaljujući vašoj taktičnosti i promišljenosti uspećete da savladate sve poteškoće koja vas zadese u životu. 

Kada to pomešate sa praktičnošću i dobrom organizacijom postaćete nepobedivi. Za vas će 2018. godina biti daleko uspešnija nego prethodna godina. 

Astrolog: Saša Jevtić

Izvor: Astrousluge

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
PRESLATKO I POTPUNO NEVEROVATNO! Papagaj čuva i uspavljuje bebu! (VIDEO)

Roditelji su često na pravim mukama kada treba da uspavaju bebu. Posebno ako se budi noću i...
SVAKO BI SE MENJAO SA OVIM PRASETOM! Doneli mu bazen, pa sad sreći nema kraja! (VIDEO)

Svi znamo da se prasići rado valjaju po blatu, ali ko kaže da se ne bi još više obradovali...
NAJLAKŠE OVAKO: Za pola minuta oljuštite i isecite NAR! Otkrivamo vam TRIK (VIDEO)

Zbog vitamina koje sadrži u sebi i svih blagotvornih svojstava, nar se smatra izuzetno zdravim...
OPASNA I LJUTA LAVICA! Tek se okotila i ne da ocu ni da priviri mladuncima (VIDEO)

  Lavica Čoli se tek okotila i svaki pokušaj da mužjak Fili priđe mladuncima je...