Naslovna > Astro > Devica

Devica - nedeljni horoskop

Devica

Ljubav

Ulazite u period koji itekako može pogodovati odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom, pogotovo ako idete na letovanje ili ste pojačali zajedničke društvene aktivnosti. Sa Venerom u svom znaku tražićete načine da pokažete osobi koju volite bliskost, podršku, nežnost, a druga strana će na isti način umeti da odgovori. Posvetite se jedno drugom jer su ovo dani kada možete učvrstiti svoj odnos. Ukoliko ste slobodni, ista ova Venera radi za vas. Da, svakako je da vam donosi jačanje uticaja na suprotni pol i čini vas dodatno šarmantnim i privlačnim, ali istovremeno – aspekti koje pravi pogoduju ulasku u priču koja bi mogla da zaista bude ozbiljna i trajna. Prepustite se – ljubav sada radi za vas!

Posao

One Device koje ove dane ne koriste za godišnji odmor, želeće da istaknu sebe i izbiju u prvi plan, što će im biti neuporedivo lakše nego do sada. Pred vama su dani koji su ispunjeni dobrom energijom, ali i pojačanom idejnom i kreativnom aktivnošću sa vaše strane. Takođe, imaćete par vrlo dobrih prilika da situacije u poslovnom segmentu pokrenete u pravcu koji vam odgovara. Polje budućnosti aktivirano je mladim Mesecom, pa računajte da vas događaji polako vode ka ozbiljnim promenama u poslu.

Novac

Venera koja vlada vašim finansijama, slaba je u znaku Device, ali s obzirom na aspekte koje pravi – možemo da kažemo da ćete uspevati da budete mirni i stabilni po pitanjima novca.

Zdravlje

Kao da ste neki veliki teret skinuli sa svojih leđa. Osećate se neuporedivo bolje i u ovoj sedmici ne biste trebali da imate bilo kakvih većih tegoba. Možda malo problematičan rad creva kod starijih Devica.

Hrana

Ulazak Venere u vaš znak i polje ličnosti doneće Devicama potrebu za laganim i raznovrsnim obrocima i zdravijim načinom života. Jedino može nešto pojačati potrebu za slatkišima, ali povremeno možete sebi da date na volju i da se opstite, zar ne?

Izvor: Vaš horoskop

Mesečni horoskop

Devica - mesečni horoskop za avgust 2018.

Posao

Device koje se bave kreativnim poslovima mogu da očekuju naporniji mesec nego inače, jer će imati više obaveza. Device koje sarađuju sa inostranstvom mogu da očekuju značajan napredak u pogledu prihoda. Moguće je duže poslovno putovanje. Device koje rade u administraciji treba da pripaze na saradnike. Ako radite u zdravstvu ili školstvu, očekujte značajne promene krajem meseca. Dobra saradnja sa osobom rođenom u znaku Lava.

Ljubav

Bez značajnijih promena za slobodne Device. Naime, ako želite da se nešto promeni na emotivnom planu morate da se aktivirate. Moguće je da će vas jedna Vodolija oboriti sa nogu, ali i da ne primećujete jednog Ovna koji već mesecima "obleće" oko vas. Na osnovu vaših planetarnih aspekata, Ovan bi vam bio idealniji partner. Device koje su u vezi ili braku imaće problem, jer kao da neće znati šta žele. Moguće je da mislite da ste upali u monotoniju, a da partner to ne vidi.

Zdravlje

Mogući su problemi sa grlom. Savetujem vam da izbegnete unos hladnih napitaka.

Izvor: Astrousluge

Godišnji horoskop

DEVICA - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU

Devica je zemljani znak. Vi ste neko ko je izuzetno emotivna osoba, ali i oprezna. Vi ste osoba koja mora sve dobro da izanalizira i proceni, a tek onda se upušta u realizaciju nečega.  Pedantnost je svakako ono šta vas krasi. Možda nekada preterate sa tim što sve mora da bude na svom mestu, ali dobro svako ima nešto svoje. Poslovi vezani za komunikaciju vam najviše leže zbog Merkura koiji vam je izražen. 

Ako živite sa partnerom i ako on planira da proširi posao neka to i učini. Vi mu pružite svoje znanje koje će mu i te kako koristiti, a on neka uloži energiju i biće odlično. Previše analizirate svaki potez pre nego što ga povučete i to vas često odvraća od ideja koje imate. To jeste pametno u nekim situacijama, ali u nekim se mora malo i rizikovati. Ako leto bude namenjeno za neke poslovne planove gledajte da ne razmišljate previše, već iskoristite to. Takođe to leto može doneti i jedan drugačiji vid izazova. Izazov koji je vezan lično za vas i tu je savet da dobro razmislite šta ćete i kako učiniti. 

U ljubavi neće biti preteranih novosti, ali če svakako biti dešavanja. Osobama koje su u braku je savet da nekako pokušaju da shvate decu na drugačiji način. Pokušajte da se postavite na njihov nivo i da ih malo bolje razumete. Biće vam mnogo lakše nego da se nervirate. Ovo pre svega ima veze za period koji vam može doneti nervozu, a vezan je za mart i april 2018. godine. Tada kao da nećete biti u stanju da ih razumete i zato i savetujem pomenuto, jer će vam i te kako značiti, a videćete i na tim nežnim licima sreću. Kao da će i oni uživati što su napokon od vas pa makar i na taj mali trenutak uspeli da naprave svog drugara. Početkom jeseni su moguće nesuglasice u porodici, posebno zbog tuđeg mešanja u vaš život i odnos sa partnerom.  

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: Astrousluge

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
PRESLATKO I POTPUNO NEVEROVATNO! Papagaj čuva i uspavljuje bebu! (VIDEO)

Roditelji su često na pravim mukama kada treba da uspavaju bebu. Posebno ako se budi noću i...
SVAKO BI SE MENJAO SA OVIM PRASETOM! Doneli mu bazen, pa sad sreći nema kraja! (VIDEO)

Svi znamo da se prasići rado valjaju po blatu, ali ko kaže da se ne bi još više obradovali...
NAJLAKŠE OVAKO: Za pola minuta oljuštite i isecite NAR! Otkrivamo vam TRIK (VIDEO)

Zbog vitamina koje sadrži u sebi i svih blagotvornih svojstava, nar se smatra izuzetno zdravim...
OPASNA I LJUTA LAVICA! Tek se okotila i ne da ocu ni da priviri mladuncima (VIDEO)

  Lavica Čoli se tek okotila i svaki pokušaj da mužjak Fili priđe mladuncima je...