Naslovna > Astro > Blizanci

Blizanci - nedeljni horoskop

Blizanci

Ljubav

Vi i emotivni ili bračni partner – ili savršeno, ili nikako. U suštini, verovatno je da će u danima koji su pred vama biti i jednih i drugih situacija. No, bitno je da dosadno biti neće. Doduše, imate odlične mogućnosti i da se dobro provedete i otputujete negde zajedno… ali računajte na to da ćete se u „procesu“ makar jednom „zakačiti“. Ali zato i mirenja mogu biti vrlo zanimljiva i intenzivna… Što se tiče slobodnih Blizanaca, niko ne može da vas uhvati u ovim danima. Družite se, izlazite, mesto vas nimalo ne drži. Ima tu vrlo zanimljivih kontakata, pa čak i mogućnosti da se neka pričica pokrene toliko brzo da ćete i sami biti iznenađeni. Sada možete da šarmirate svakog i to nemilice koristite…

Posao

Delimično pomračenje Sunca i mlad Mesec dešavaju se u vašem polju posla i finansija. Iako ovo dešavanje govori o promenama koje će nastupiti u narednom periodu, i to pozitivnim, u danima oko pomračenja budite oprezniji po pitanjima novca, ali i po pitanju dogovora sa ljudima koji mnogo obećavaju…a koliko ispunjavaju – to je već neki deseti padež. Generalno gledano – ova sedmica bi trebala da vam donese mir u svakodnevnom funkcionisanju, ali nije najpovoljnija za novitete…

Novac

Upozorenje po pitanju novca definitivno stoji, pogotovo ako imate nameru da ulažete ili da pozajmljujete. Ni jedno ni drugo vam se ni malo ne isplati.

Zdravlje

Potrebne su promene u životnim navikama i to će i vama samima negde biti jasno. Definitivno preterujete u nemaru prema sebi.

Hrana

Ove nedelje možete varirati kada je ishrana u pitanju i ići iz krajnosti u krajnost. Pojedini Blizanci mogu se naglo ugojiti, drugi pak naglo izgubiti kilograme. Variranje apetita je verovatno posledica opterećenosti i pomalo nestabilne psihe.

Izvor: Vaš horoskop

Mesečni horoskop

Blizanci - mesečni horoskop za jul 2018.

Posao

Zbog uticaja retrogradnog Merkura moguć je povratak starih saradnika i poslovnih partnera u Vaš život. Takođe, moguće je da će poslovi koje niste završili u prošlosti ponovo da postanu aktuelni, samo što ćete sada morati hitno da ih završite. Uprkos tome, ovo će biti generalno dobar mesec, jer će vam doneti brojne mogućnosti na poslovnom planu i povoljne aspekte za povećanje zarade. Bikovi koji žele posao u inostranstvu treba da iskoriste prvu polovinu meseca.

Ljubav

Slobodni Blizanci će tokom celog meseca biti u nekoj vrsti grča, nikako neće moći da se opuste i otvore za nove ljubavi. Zbog toga će ovaj mesec biti prilično dosadan za većinu slobodnih Blizanaca. Što se tiče zauzetih Blizanaca, problem bi mogao da nastane sredinom meseca, kada je moguća ozbiljna rapsrava, pa čak i kraće razdvajanje od partnera. Pod uticajem RxMerkura moguća je otežana komunikacija sa partnerom.

Zdravlje

Bavite se sportom, jer ćete se na taj način osloboditi psiho-fizičkih poteškoća koje imate.

Izvor: Astrousluge

Godišnji horoskop

BLIZANCI - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU

Za Blizance, kao i za ostale promenljive znakove, ova godina će biti mnogo povoljnije od prethodne dve i po godine. Njima je Saturn pravio probleme, a prošle godine je konačno izašao iz znaka Strelca, prešao u Jarca i sada će kardinalnim znacima da pravi probleme. Ova godina može da bude problematična za Blizance koji studiraju i to naročito od avgusta do kraja godine. Uran, planeta koja vlada visokim obrazovanjem će biti retrogradan i može doneti promene u ovoj oblasti. Mnogi Blizanci će se zapitati da li studiraju pravu stvar i da li uopšte treba da ostanu na fakultetu. 

Ovo period bi bilo najbolje da se iskoristi za polaganje ispita koji su zaostali ili koje su studenti već pokušali (neuspešno) da polože. U slučaju da vas zanima odlazak u inostranstvo, gledajte da to odradite pre avgusta, jer tokom ostatka godine može doći do teškoća prilikom dobijanja viza ili put može biti prolongiran ili otkazan iz različitih razloga. Ovo je nepovoljna godina za finansije. Saturn, planeta koja vlada vremenom, u polju novca koji nije zarađen (to se odnosi na kredite, pozajmicu, nasleđe i slično) može vam pomoći da donesete odluku da uzmete neki dugoročni kredit. 

Savet je da dobro razmislite da li vam je to zaista potrebno, jer se vidi mogućnost briga oko vraćanja pozajmljenog novca. Ova godina može doneti probleme na polju ljubavi Blizancima koji su u vezi ili braku, međutim, ovi problemi su prikazani kao problemi prolaznog tipa, tako da će biti prevaziđeni. U slučaju da dođe do raskida, tokom oktobra i u prvoj polovini novembra, može se desiti da Blizanci obnove prekinutu vezu. Blizancima u braku problematičan je perod od marta do 10. jula.

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: Astrousluge

 

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
OPASNA I LJUTA LAVICA! Tek se okotila i ne da ocu ni da priviri mladuncima (VIDEO)

  Lavica Čoli se tek okotila i svaki pokušaj da mužjak Fili priđe mladuncima je...
URNEBES, MAJKA REP NE PUŠTA: Evo kako majmunica čuva mladunca da ne pobegne! (VIDEO)

Ova majka majmunica je potpuno neverovatna! Dosetila se kako najbolje da sačuva svog mladunca da...
MALO MAJMUNČE PEVA DOK SE KUPA: Zamislite da imate ovakvog kućnog ljubimca! PRESLATKO zaista!

Lusi je majmunče koje godinama krasi dom jedne ruske porodice. Njegovi vlasnici su ga toliko...
(VIDEO) KAD TIGRIĆ PRVI PUT UĐE U VODU: Njegova reakcija će vas potpuno raznežiti!

Ovaj tigrić je zaista presladak poput male pitome mace. Ni traga od opasne zveri u koju će jednog...