Naslovna > Astro > Bik

Bik - nedeljni horoskop

Bik

Ljubav

Nešto lošija i impulsivnija energija još uvek traje između vas i partnera, a u ovoj sedmici i dalje je prisutna nervoza kod vas, koja će biti naročito naglašena polovinom perioda. Izbegavajte rasprave, jer je malo verovatno da ćete nešto postići pozitivno. Pokušajte da primedbe zadržite za sebe, pokažite više razumevanja i na prvo mesto stavite bliskost. Ukoliko ste u prilici – idite na zajednički odmor ili na makar par dana van grada. Slobodni Bikovi – trigon Venere i Urana može u vaš život doneti vrlo zanimljivu osobu, najverovatnije preko segmenta posla, eventualno prijatelja i društvenih mreža. Do konkretnijih dešavanja može doći baš na mlad Mesec i pomračenje Sunca.

Posao

Problemi u dogovorima će biti vrlo prisutni, a itekako je moguće da će i komunikacija sa saradnicima i kolegama povremeno tokom ove sedmice biti napeta. Moguće je odlaganje dugo očekivanog poslovnog putovanja ili problemi sa papirima i dozvolama ukoliko do odlaska ipak dođe. Uz podršku nekog iz vašeg kruga saradnika, problem se može rešiti u drugom delu sedmice. Period je povoljan za kreativne aktivnosti, nove ideje i rešenja. U privatnom sektoru – izrazito povećanje obima poslovanja.

Novac

Stoje vam troškovi koje biste mogli baš i da izbegnete, pošto ih sami stvarate ili impulsivnim kupovinama ili nekim vidom razbacivanja novcem. Neki od vas mogu osvojiti manje dobitke u igrama na sreću.

Zdravlje

Oprez u saobraćaju, pogotovo ukoliko putujete van zemlje. Rekreativcima i sportistima stoje mogućnosti za povrede.

Hrana

Vaša vladarka Venera u tranzitu je kroz znak Device i od vas zahteva uravnoteženu i zdravu ishranu. Sa svog menija izbacite mesne prerađevine, umanjite unos mleka i svoju ishranu više bazirajte na povrću, voću, ribi, proizvodima od meda, orašastim plodovima.

Izvor: Vaš horoskop

Mesečni horoskop

Bik - mesečni horoskop za avgust 2018.

Posao

Tokom avgusta će vam se postepeno otvarati različita vrata, pa ćete u jednom trenutku dobiti priliku da se stabilizujete. Bikovi koji već duži vremenski period imaju nove ideje, napokon će dobiti priliku da ih sprovedu u delo. Odlična saradnja sa muškom osobom rođenom u znaku Device ili Jarca ili ženskom osobom rođenom u znaku Vodolije. Moguć je dodatni novac preko nekretnina ili posla koji je vezan za hranu. Mogući su problemi sa novcem, posebno u periodu druge i treće nedelje u mesecu. Savetujem vam da povedete računa o načinu na koji trošite novac u tom periodu.

Ljubav

Bikovi ne vole monotone veze i odnose, oni uživaju u ljubavnim izazovima. Zbog toga Bikovima najviše odgovaraju osobe rođene u znaku Vodolije, Lava ili Škorpije. Međutim, ovog meseca su planete tako aspektovane da bi vam bilo najbolje da stupite u vezu sa Vagom, Devicom ili Rakom. Bikovi koji su u vezi sa vatrenim znakom mogu da očekuju probleme sa posesivnošću i ljubomorom. Bikovi koji su u braku mogu da očekuju rasprave sa partnerom i to u vezi novca.

Zdravlje

Povedite računa o ishrani i unosu vode. Mogući su problemi sa metabolizmom.

Izvor: Astrousluge

Godišnji horoskop

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
PRESLATKO I POTPUNO NEVEROVATNO! Papagaj čuva i uspavljuje bebu! (VIDEO)

Roditelji su često na pravim mukama kada treba da uspavaju bebu. Posebno ako se budi noću i...
SVAKO BI SE MENJAO SA OVIM PRASETOM! Doneli mu bazen, pa sad sreći nema kraja! (VIDEO)

Svi znamo da se prasići rado valjaju po blatu, ali ko kaže da se ne bi još više obradovali...
NAJLAKŠE OVAKO: Za pola minuta oljuštite i isecite NAR! Otkrivamo vam TRIK (VIDEO)

Zbog vitamina koje sadrži u sebi i svih blagotvornih svojstava, nar se smatra izuzetno zdravim...
OPASNA I LJUTA LAVICA! Tek se okotila i ne da ocu ni da priviri mladuncima (VIDEO)

  Lavica Čoli se tek okotila i svaki pokušaj da mužjak Fili priđe mladuncima je...