Naslovna > Astro > Škorpija

Škorpija - nedeljni horoskop

Skorpija

Ljubav

Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku, osećanja će vam biti jako nemirna i nestabilna. Kada realno sagledate situaciju sa partnerom, nećete moći da kažete da tu postoje neki veći problemi, sem onih dnevnih, standardnih na koje ste odavno oguglali. Ipak, nezadovoljstvo koje vas razdire će vas povremeno kao plima preplavljivati, čineći da se povlačite u sebe, zatvarate u neki svoj mali svet. Jupiter u vašem znaku ove nedelje kreće direktno – jednim delom, težina se skida sa vas. Samo polako… Što se tiče onih koji su slobodni, trigon Venere i Urana donosi vam novo poznanstvo preko društvenih mreža ili kontakata sa prijateljima. Neko će pokazivati jaku želju da vas osvoji.

Posao

I vama se više smučilo da kasnite u svemu što radite i da nikako ne uspevate da se organizujete kako treba. 10-og jula Jupiter u vašem polju ličnosti kreće direktno, pa će se težina i pritisak jednim delom skloniti sa vas. No, dokle god je vaš vladar Mars retrogradan, prosto morate računati da stvari neće funkcionisati lagano. Mlad Mesec se dešava u vašem polju inostranstva i saradnji sa stranim firmama, pa očekujte period jačanja kontakata i proširivanja poslovanja u ovom sektoru.

Novac

Jupiter vlada vašim novcem i njegovo direktno kretanje poboljšaće situaciju u ovom segmentu. No, ne očekujte ništa preko noći…

Zdravlje

Kod mlađih Škorpija sve će se vrteti oko nervoze, stresa, manjka koncentracije i problema sa spavanjem. Stariji mogu imati problem sa reakcijama na promene vremena.

Hrana

Planeta Venera radi za vas kada je ishrana u pitanju i aktiviraće u vama potrebu za lakšom hranom i zdravijim načinom života. Neće vam lako pasti da sebi uskratite neka zadovoljstva, ali ćete se truditi. Smanjite meso i mesne prerađevine, mleko i mlečne proizvode, peciva i testo.

Izvor: Vaš horoskop

Mesečni horoskop

Škorpija - mesečni horoskop za jul 2018.

Posao

Dobro aspektovani Sunce i Jupiter će nakon 5. jula doneti Škorpijama mogućnost da pokrenu poslove koje već duži vremenski period planiraju. Škorpije koje već neko vreme čekaju posao preko prijatelja/poznanika mogu da očekuju pozitivan ishod. Dobar poslovni odnos sa Škorpijom, Devicom i Jarcem. Odličan mesec za ulaganje u nekretnine.

Ljubav 

Često ste neraspoloženi i depresivni, a partner najviše ispašta zbog toga. Često probleme iz svog života (poslovne, finansijske, zdravstvene, porodične...) prenosite na partnera, što nije dobro. Moguće je udaljavanje od partnera, ozbiljna svađa, pa čak i raskid. Slobodne Škorpije treba više da se druže i provode, a ljubav će se pojaviti onda kada budete najviše uživali u životu.

Zdravlje

Nervoza i stres mogu da dovedu do problema sa krvnim pritiskom. Uvedite više fizičke aktivnosti u svoj život.

Izvor: Astrousluge

Godišnji horoskop

ŠKORPIJA - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU

Drage moje Škorpije, napokon je došlo i vaših pet minuta! Jupiter, planeta sreće i uspeha, napokon je ušla u vaše sazvežđe - to ste sigurno osetili već od oktobra 2017. godine. Jupiter će ostati u vašem sazvežđu do oktobra 2018. godine, te će ova godina biti veoma posebna za vas (ovakvu pozitivnu energiju možete da očekujete tek 2029. godine). Kako biste iskoristili sve pozitivne strane ovog aspekta morate sebi da postavite visoke granice, a potom da se fokusirate na ciljeve. 

Negativna strana ovog aspekta je što može doneti preteranu ležernost i opuštenost, te će neke Škorpije da se ulenje i propuste prilike koje će dobiti tokom ove godine. Borite se protiv toga! Postavite sebi visoke ciljeve i ne odustajte dok ih ne ostvarite! Imajte na umu da ako tokom ove godine budete ležerni i preterano opušteni, moguće je da narednih nekoliko godina nećete moći da izađete na pravi put. Kao što sam rekao, sreća je na vašoj strani, ali da biste iskoristili pravi potencijal energije Jupitera morate da uložite određeni rad, trud i angažovanje. Ako tako postupite ove godine, računajte da ste sebi znatno olakšali narednih nekoliko godina.

Mnoge Škorpije će potpuno preobraziti sebe tokom 2018. godine - moguća je promena sistema vrednosti, načina života i stavova. Drugačije ćete gledati na svoj život, druge ljude i sredinu u kojoj živite i radite. Moguće je da ćete biti veoma sumnjičavi i pesimistični, ali uz konstantan rad na sebi, uspećete sve što zacrtate. 

Astrolog: Saša Jevtić

Izvor: Astrousluge

Pogledajte još

Lepa&Srećna video
OPASNA I LJUTA LAVICA! Tek se okotila i ne da ocu ni da priviri mladuncima (VIDEO)

  Lavica Čoli se tek okotila i svaki pokušaj da mužjak Fili priđe mladuncima je...
URNEBES, MAJKA REP NE PUŠTA: Evo kako majmunica čuva mladunca da ne pobegne! (VIDEO)

Ova majka majmunica je potpuno neverovatna! Dosetila se kako najbolje da sačuva svog mladunca da...
MALO MAJMUNČE PEVA DOK SE KUPA: Zamislite da imate ovakvog kućnog ljubimca! PRESLATKO zaista!

Lusi je majmunče koje godinama krasi dom jedne ruske porodice. Njegovi vlasnici su ga toliko...
(VIDEO) KAD TIGRIĆ PRVI PUT UĐE U VODU: Njegova reakcija će vas potpuno raznežiti!

Ovaj tigrić je zaista presladak poput male pitome mace. Ni traga od opasne zveri u koju će jednog...