Naslovna > Zdravlje > Vežbe

Vežbe za celo telo

Šta je total body workout, kako se primenjuje u praksi, uz koje sprave se vežba i u čemu se ogledaju prednosti ovakvog načina rada na telu, objašnjava naš stručni saradnik Saša Ružić, fitnes instruktor.

Pilatesom protiv bola u leđima

O tome na koji način možete da pobedite bol u leđima nakon dugog sedenja, ali i kako da pravilno stojite i tokom dana popravite svoje držanje, otkriva Borana Davidović, instruktorka pilatesa.

Pet važnih fitnes tajni

Kada odlučite da počnete da vežbate nekoliko korisnih saveta za sam start uvek dobro dođe. Mi vam ovde predstavljamo nekoliko njih koje mogu da vam pomognu pri vežbanju.

Vežbe na lopti

Uz savete i trikove instruktorke fitnesa Bojane Milovanovic dovedite kondiciju na zavidan nivo, a svoje telo u fit formu kojoj ce se, u krevetu ili van njega, posebno radovati vaš dragi...

Telo i duša u skladu

Žene mnogo manje strahuju od „boje krštenice“ nego što se plaše fizičkog izgleda, zato svaki slobodan trenutak koristite za bavljenje fizičkom aktivnošću i pravljenjem nove dimenzije sopstvenog tela kada ono počinje da gubi oblik koji vam se najviše dopada.
back 1 2 3 4 5 6 7 ukupno: 103 | prikazano: 97 - 103
Lepa&Srećna video
13 pametnih ideja da sredite dom, a da uštedite prostor!

Sudarate se sa nameštajem i morate da pazite koliko gostiju imate da biste svi mogli da stanete?
Kako da napravite Sneška Belića od čarapice

Od čarapice i dve ping-pong loptice, možete za par minuta napraviti najslađeg Sneška Belića na...