Tajne znalca u poslu međunarodnog upoznavanja parova

Koliko je popularno međunarodno onlajn upoznavanje? Da li ste se ikada zapitali šta se događa iza kulisa? Da li biste želeli da se uključite u industriju koja je u porastu? Bili smo u prilici da pogledamo iza kulisa jedne od najvećih međunarodnih mreža za upoznavanje parova da vidimo kako funkcioniše.

Foto: Promo Foto: Promo

U današnje vreme, onlajn upoznavanje predstavlja profitabilan posao, ali se većina kompanija nalazi u velikim gradovima ili centrima tehnologije. To ostavlja prostora malim kompanijama da uzmu svoje parče kolača. Međutim, međunarodno upoznavanje funkcioniše po drugačijem modelu i popularnije je u svetu nego kod nas. 

Osnovne informacije

Prema časopisu “Fortune”, AnastasiaDate je deo međunarodne mreže za upoznavanje parova koja vredi 140 miliona dolara. Ima više od četiri miliona članova i 500 lokalnih partnera širom sveta, a najnovija vest je da je ta kompanija upravo uvela svoje usluge na tržište Srbije kako bi pomogla damama da nađu svog idealnog partnera u dalekom svetu. 

Kako funkcioniše

Lokalni partneri se prijavljuju za pristupanje mreži AnastasiasDate i, kada budu prihvaćeni, mogu da počnu da registruju neudate dame koje žele da upoznaju muškarce iz inostranstva. Pitali smo kompaniju za više detalja o samoj proceduri i rečeno nam je da je moguće registrovati prijatelje, kolege i poznanike. Međutim, rekli su nam da oni imaju postupak verifikacije kojim se proverava da su sve registrovane dame neudate i zainteresovane da nađu para u inostranstvu.

Šansa

Kada agencija ima nekoliko registrovanih dama, ona im može pomoći da nađu najboljeg partnera i da s njim komuniciraju online. Agencija se obično vodi kao društveni klub u kome se žene sreću, razmenjuju savete i razgovaraju o zabavljanju. Registrovane žene mogu da razgovaraju sa potencijalnim udvaračima preko instant četa, da se dopisuju, čak I da pričaju telefonom, a vlasnici agencija satisfakciju pronalaze u svemu što su omogućili svojim klijentima (članovima svog kluba) .

Novac

Informacije o  plaćanju  usluge su prilično jednostavne. Sve je transparentno a vebsajt AnastasiasDate sadrži detaljne informacije. Na primer, oni nude dva dolara agenciji za svaki aktivirani profil, oko 1.500 dolara mesečno za pomoć u korespodenciji i do 250 dolara za svaku uspešnu priču. Plus, postoji i niz drugih načina za ostvarivanje zarade. AnastasiasDate takođe tvrdi da prijem u njihovu mrežu i početak ne koštaju ništa. 

Mane 

Iako može da deluje da je lako naći dame koje žele da se registruju i komuniciraju sa muškarcima onlajn, u praksi nije uvek jednostavno zadobiti poverenje koje je za to potrebno. Ponekad postoje predrasude u pogledu agencija za upoznavanje. Neki to ne smatraju preporučljivim zanimanjem. Takođe, može zahtevati i mnogo vremena. A  razvoj poslakoji donosi novac može potrajati.

Šta kažu drugi

”Ulazak na nova tržišta Evrope je ključni događaj u istoriji naše organizacije koja postoji već 21 godinu” kaže Lorens Servantes, portparol kompanije AnastasiasDate. “Nadamo se da ćemo omogućiti još većem broju ljudi da se povežu i da ćemo postati  izvor prihoda stotinama novih i postojećih preduzeća u ovomregionu. Radujemo se radu sa novim agencijama koje će uvećati našu, već postojeću mrežu .” 

Šta kažemo mi

Ukoliko umete sa ljudima I dobri ste u međuljudskim odnosima, ovo bi mogla da bude nova šansa u vašoj karijeri. Ako ste u potrazi za novim idejama za pokretanje sopstvenog biznisa, ovo je zanimljiva mogućnost. Ne nudi vam se svaki dan šansa da budete šef sami sebi i uz to obezbedite zadovoljavajući izvor zarade. Ali, pristupite ideji širom otvrenih očiju I dobro se pripremite na sve što vas može očekivati.

Više informacija na www.anastasiasagency.com  


Inicijalizacija u toku...

Prijavite se ne feed komentara Komentara (0 poslato):

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar comment

Lepa&Srećna video
Praznična dekoracija: Najlakši način da sami napravite očaravajući božićni venac

Najzabavniji deo godine je počeo! Vreme je da u svoj dom unesete praznični duh i dekorišete ga...
ZADIVITE SVE ZA NOVU GODINU! Napravite predivne ukrase od onoga što ima svaka kuća!

Ide Nova godina i verovatno ste planirali da uskoro izvadite kutije sa ukrasima i njima okitite...
Čokoladna bajka oživljava pred vašim očima! Ovaj slatkiš je pravo remek-delo!

Već na prvi pogled figurice ptičica od čokolade izgledaju fenomenalno. Nema sumnje ni da su...
VAŠE BAŠTE: naš čitalac Vojislav Vasiljević iz Bačke Palanke pretvorio dvorište u rajsku baštu

Predivna bašta Vojislava Vasiljevića iz Bačke Palanke jedna je od najlepših u Srbiji, a evo koje...
Najlepše boje gladiola

Kako se pravilno neguju gladiole: visoko cveće koje krasi najlepša dvorišta u Srbiji -...