Naslovna > Slobodno vreme > Intervju

Mina Lazarević: Gluma je moja igra

Mina Lazarević, glumica čiji glas možemo čuti u crtaću "Grozan ja 2" priča o sinhronizaciji kao poligonu za igru i o kvalitetnom vremenu sa porodicom, i otkriva kako izgleda sveže iako je zauzeta brojnim obavezama.

Vesna Dedić: Moja mera sreće

Vesna Dedić se raduje ovoj jeseni 2013. jer joj je objavljen četvrti roman i počela nova sezona emisije "Balkanskom ulicom". Popularna novinarka i spisateljica pričala nam je i o svojim počecima, optimizmu i prosečnosti u Srbiji, otkrivši zašto će biti najzavodljivija posle 50. godine.

Marija Jovanović: Priče o iskrenosti

U ekskluzivnom intervjuu za Lisu spisateljica Marija Jovanović čije se knjige, koje sama izdaje, godinama doštampavaju i prodaju bez reklame, priča o novom romanu "Zvuci iz podmornice", o razumu i intuiciji, o Beogradu i Španiji i otkriva zbog čega ne voli popularnost i zašto je niko nikada nije prepoznao na ulici.

Aleksandra Gudelj: Volim da donosim sreću

Aleksandra Gudelj svakog utorka i petka na TV Prva donosi sreću vernim igračima lotoa. Od početka godine „izvukla“ je sedam milionera, a ovog septembra usrećila čak četiri loto dobitnika sa tri uzastopne sedmice i jednim džokerom.

Bračni par Šimunec: Grčka u srcu

O tome šta su tokom 20 godina zavoleli u kolevki evropske civilizacije i knjizi koju su o njoj napisali, o razlozima napuštanja Srbije i karijera voditelja kultne emisije "Da pitamo zajedno" i o novom početku u Grčkoj, razgovarali smo sa poznatim novinarima Majdom i Zvonimirom Šimunec.
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last ukupno: 193 | prikazano: 129 - 144
Lepa&Srećna video
13 pametnih ideja da sredite dom, a da uštedite prostor!

Sudarate se sa nameštajem i morate da pazite koliko gostiju imate da biste svi mogli da stanete?
Kako da napravite Sneška Belića od čarapice

Od čarapice i dve ping-pong loptice, možete za par minuta napraviti najslađeg Sneška Belića na...