Naslovna > Slobodno vreme > Intervju

Jelena Tomašević: U kući najviše peva Nina

Dobitnica Zlatne značke Beograda za doprinos kulturno-prosvetnoj zajednici, pevačica Jelena Tomašević priča o ovoj prestižnoj nagradi, o snimanju spota u Barseloni, o tridesetom rođendanu i o porodičnim dogodovštinama.

Nevena Ristić: Osmehom protiv stresa

Lisino lice sa naslovnice je mlada Nevena Ristić, junakinja filma Vojna akademija sa kojom smo pričali o za nju stresnim premijerama i nepravdi koja je pogađa, ali i o tome šta je čini srećnom i kako se odlučila na zajednički život sa momkom u 22. godini.

Nenad Knežević Knez: Moje ćerke su moja sreća

U emisiji Tvoje lice zvuči poznato pop pevač Nenad Knežević Knez otkrio je gledaocima svoj talenat za imitaciju, a u intervjuu za Lisu govori o svojim hobijima: motorima, slikanju, kulinarstvu i ronjenju, i priča zašto nije strog već pravičan otac.

Sanja Kužet: Novo iskustvo sa Zvezdama Granda

Sanja Kužet priča o tome kako se spremala za ulogu voditeljke emisije "Zvezde Granda", o saradnji sa Vojom Nedeljkovićem, o sinu Andriji i o tridesetim godinama koje lagano nosi, i priseća se kako je pred kamere stala u prvom razredu.

Junaci filma "Vojna akademija 2": Deca su naša najvernija publika

Ivan Mihailović, Bojan Perić i Sofija Rajović, junaci najpopularnijeg filma u zemlji "Vojna akademija 2" pričaju šta ih privatno vezuje za Klisuru, Stošića i Ivanu, i otkrivaju kako se provode na putovanjima kao i šta ih podseća na važne periode života.
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last ukupno: 196 | prikazano: 113 - 128
Lepa&Srećna video
Moda 2017: najlepše ženske pantalone za dnevne i večernje prilike

Najnoviji modeli ženskih pantalona za 2017. godinu! Siva boja ostaje u trendu, a kako da je...
Melanija Tramp: Modni stil od seljančice do Prve dame Amerike

Trikovi koje baš svaka žena treba da zna: Evo kako da izgledate mršavije za samo 3 minuta
Ukoliko svakog dana primenite neku od ovih malih ženskih tajni, uspećete da sakrijete višak...