Naslovna > Slobodno vreme > Intervju

Sanja Kužet: Novo iskustvo sa Zvezdama Granda

Sanja Kužet priča o tome kako se spremala za ulogu voditeljke emisije "Zvezde Granda", o saradnji sa Vojom Nedeljkovićem, o sinu Andriji i o tridesetim godinama koje lagano nosi, i priseća se kako je pred kamere stala u prvom razredu.

Junaci filma "Vojna akademija 2": Deca su naša najvernija publika

Ivan Mihailović, Bojan Perić i Sofija Rajović, junaci najpopularnijeg filma u zemlji "Vojna akademija 2" pričaju šta ih privatno vezuje za Klisuru, Stošića i Ivanu, i otkrivaju kako se provode na putovanjima kao i šta ih podseća na važne periode života.

Rukometašice reprezentacije Srbije: Dišemo kao jedna

Sa Andreom, Jelenom i dve Sanje, rukometašicama reprezentacije Srbije razgovarali smo o sportu i timskom duhu ali i o ženskim temama: kupovini i kulinarstvu i to u trenutku kad su spremno očekivale Svetsko prvenstvo u Zrenjaninu, Nišu, Novom Sadu i Beogradu,

Viktor Savić: Pozitivne misli su najvažnije

O ulozi momka iz doma za nezbrinutu decu u novoj predstavi, o optimizmu za koji kaže da nam je svima neophodan, o planiranju u životu i o tome šta mu je doneo ulazak u tridesete godine, razgovarali smo sa glumcem Viktorom Savićem.

Ivana Vučićević: Deca su mi promenila život

Urednica i voditeljka Studija B priča o tome zbog čega ne može bez rada na televiziji, priseća se kako je tokom obe trudnoće radila skoro do porođaja i otkriva zbog čega će još sačekati sa proširenjem porodice.
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last ukupno: 193 | prikazano: 113 - 128
Lepa&Srećna video
13 pametnih ideja da sredite dom, a da uštedite prostor!

Sudarate se sa nameštajem i morate da pazite koliko gostiju imate da biste svi mogli da stanete?
Kako da napravite Sneška Belića od čarapice

Od čarapice i dve ping-pong loptice, možete za par minuta napraviti najslađeg Sneška Belića na...