Naslovna > Slobodno vreme > Intervju

Gorica Popović: Ne volim da lenčarim, uvek nađem posla

U jeku priprema za predstavu u kojoj glumi najgoru opersku pevačicu na svetu, razgovarali smo s Goricom Popović o njenoj manje poznatoj ulozi kostimografa, o dobroj energiji i vikendici na Srebrnom jezeru gde nalazi inspiraciju.

Irina Radović: proleće je sa mnom u skladu

Voditeljka novog šou programa "Ples sa zvezdama" Irina Radović priča o igračkim iskustvima, ali i o pevanju, i otkriva kako provodi vreme sa ćerkom Iskrom i zašto je Dunav njena oaza.

Nina Janković: Udajem se posle premijere

Nina Janković, poznata glumica koja će se 26. aprila 2014.godine, oprobati u ulozi Tolstojeve junakinje Ane Karenjine u Madlenianumu, za Lisu priča o pripemama za premijeru koju željno iščekuje, ali i o danu svog venčanja.

Ivan Mihailović: Ples je deo mog karaktera

Jedan od naših najpopularnijih mladih glumaca, Ivan Mihailović, publici je najpoznatiji po seriji Vojna akademija, ali odnedavno i po emisiji "Ples sa zvezdama" u kojoj iznenađuje i svojim plesačkim umećem. O glumi i svim drugim ljubavima, Ivan je govorio za Lisu.

Lea Kiš: Kuća je moja oaza mira

Pred kamerama je uvek spremna za druženje, a privatno ima mali krug prijatelja i ne posećuje gradska dešavanja. Osim o svojoj hiljaditoj emisiji, popularna voditeljka Lea Kiš Jokić pričala je i o drugačijem životu koji vodi van kamera i o ćerki i suprugu...
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last ukupno: 193 | prikazano: 81 - 96
Lepa&Srećna video
13 pametnih ideja da sredite dom, a da uštedite prostor!

Sudarate se sa nameštajem i morate da pazite koliko gostiju imate da biste svi mogli da stanete?
Kako da napravite Sneška Belića od čarapice

Od čarapice i dve ping-pong loptice, možete za par minuta napraviti najslađeg Sneška Belića na...