Naslovna > Slobodno vreme > Intervju

Gorica Nešović: Zdrava jela za pola sata

Naša poznata voditeljka i novinarka Gorica Nešović autor je "Sveski sa receptima" koje podsećaju na zbirke recepata kakve su prikupljale naše bake i majke.

Bira se najbolja frankofona pesma

U Kladovu, Nišu, Novom Sadu i Beogradu bira se deseta po redu najbolja frankofona pesma, a o tome kako teku pripreme govori nam Nataša Drašković, profesorka francuskog jezika i organizatorka ovog takmičenja u prestonici.

Kako će se snaći Petrojka na Farmi?

Tijana Macura, koju smo upoznali kao Petrojku u seriji "Selo gori", ušla je sa prvim takmičarima u rijaliti progam "Farma". U intervju za Lisu početkom godine, ispričala nam je kako je počela da glumi i kako uspeva da uskladi profesionalne obaveze i materinstvo.

Garavi sokak: Doček proleća

Da pitate srce kad pada Nova godina, ono bi reklo 21. marta. Srce to dobro zna, nije ga loše ponekad poslušati, kaže Branislav Bane Krstić, kantautor, muzičar i pevač grupe Garavi sokak.

Dragana Mićalović: Uskoro u horor filmu

Da li ju je lik Dane koji glumi u seriji "Zvezdara" vratio u tinejdžerske dane, kao i kako je tokom snimanja razvila prisan odnos sa našom proslavljenom glumicom otkriva Dragana Mićalović.
first back 11 12 13 next ukupno: 193 | prikazano: 161 - 176
Lepa&Srećna video
13 pametnih ideja da sredite dom, a da uštedite prostor!

Sudarate se sa nameštajem i morate da pazite koliko gostiju imate da biste svi mogli da stanete?
Kako da napravite Sneška Belića od čarapice

Od čarapice i dve ping-pong loptice, možete za par minuta napraviti najslađeg Sneška Belića na...