Sloboda Mićalović: Evo koliko mi znači podrška supruga Vojina Ćetkovića (FOTO)

Jedna od naših najuspešnijih glumica Sloboda Mićalović otkriva kako je izgledao rad sa Emirom Kusturicom i Monikom Beluči na filmu Na mlečnom putu, kao i koliko joj znači podrška supruga Vojina Ćetkovića

Sloboda Mićalović, Foto: Petar Đorđević Sloboda Mićalović, Foto: Petar Đorđević

Lepa i talentovana, uvek odmerena i nasmejana, Sloboda Mićalović ostvarila je do sada mnoge snove.

Pored uspešne karijere ima skladan brak, rodila je bliznakinje Milu i Veru i sada uživa u porodičnoj sreći i raduje se novim poslovnim projektima.

Poslednji u nizu je rad sa svetski poznatim rediteljem Emirom Kusturicom koji je specijalno za poznatu glumicu napisao ulogu u svom poslednjem filmu čije snimanje se upravo privodi kraju u Trebinju. Premijera filma očekuje se na Kanskom festivalu 2015. godine. 

PROČITAJTE JOŠ: Branka Pujić: Ljubav na prvi i drugi pogled

"Želela sam da radim sa Emirom Kustiricom još od studentskih dana, ali neki ljudi iz našeg posla su me uveravali da nisam njegov tip glumice. S druge strane, ja sam bila ubeđena da bih se sjajno snašla u njegovom projektu i da je potrebno samo usuditi se i dati mi nešto drugačiju ulogu od one u kojoj je publika navikla da me viđa.

On je to i uradio. Moram da priznam da je rad sa njim na ovom filmu nešto najlepše što mi se desilo u dosadašnjoj karijeri. Time ne želim da omalovažim rad na drugim projektima, ali ovo je zaista nešto potpuno drugačije od svega što sam do sada radila. Iako ne volim da pričam o projektu pre njegovog završetka, sada sam već sigurna da će ovo biti sjajan film." 

Kako je raditi s Emirom Kusturicom? 

"On je neverovatno uporan reditelj i u svakom trenutku zna šta hoće. Ima poseban, od Boga dat dar kojem čovek može samo da se pokloni. Vreme utrošeno na snimanju je bilo neverovatno kreativno, podsetila sam se zašto sam želela da se bavim ovim poslom. Čini mi se da bih danima mogla da pričam o saradnji sa njim, a poenta je da sve ono što je on postigao nije bilo slučajno."

A sa Monikom Beluči? Kojim rečima bi je opisali, kakva je ona privatno?

"Divna, Monika je veliki profesionalac, dobra glumica, odličan partner. Na stranu sve njene profesionalne vrline, meni se kod nje najviše dopalo to što je topla osoba i dobra žena. Nekoliko puta sam joj u razgovoru rekla da deluje kao da je sa naših prostora u smislu što je otvorena.

Kao što sam i ja dobila drugačiju ulogu, tako je i ona dobila šansu da odigra ulogu potpuno drugačiju od svega što je u karijeri imala prilike da radi. Zaista je uživanje i velika čast raditi sa njom. I privatno je vrlo prizemna, ne pridaje eveliku važnost činjenici da je velika zvezda. Raditi sa velikim i ostvarenim imenima je lako." 

Monika Beluči i Emir Kusturica, Foto:Profimedia

Kada se očekuje premijera?

"Ušli smo u treću snimajuću godinu, ali kraj je na vidiku. Snimanje je vrlo nepredvidivo i uvek zavisi od više faktora. Mislim da ćemo ga do kraja oktobra završiti. Premijera, koliko sam upućena, nas očekuje u maju sledeće godine na Kanskom festivalu."  

Recite nam nešto više o vašoj ulozi?

"Moja junakinja Milena živi sa majkom, prodaje mleko vojnicima, čuva svoju kuću, a brat, koji radi kao plaćeni snajperista u Avganistanu, joj je ostavio zadatak da mu pronađe ženu. Ona se baca u poteru i pronalazi ni manje ni više nego Moniku Beluči, koju kupi i dovede je kući.

Kako Sloboda definiše svoj uspeh... pročitajte na sledećoj strani teksta!


1 2 3 next

Pogledajte galeriju slika

Inicijalizacija u toku...

Prijavite se ne feed komentara Komentara (0 poslato):

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar comment

Lepa&Srećna video
URNEBES, MAJKA REP NE PUŠTA: Evo kako majmunica čuva mladunca da ne pobegne! (VIDEO)

Ova majka majmunica je potpuno neverovatna! Dosetila se kako najbolje da sačuva svog mladunca da...
MALO MAJMUNČE PEVA DOK SE KUPA: Zamislite da imate ovakvog kućnog ljubimca! PRESLATKO zaista!

Lusi je majmunče koje godinama krasi dom jedne ruske porodice. Njegovi vlasnici su ga toliko...
(VIDEO) KAD TIGRIĆ PRVI PUT UĐE U VODU: Njegova reakcija će vas potpuno raznežiti!

Ovaj tigrić je zaista presladak poput male pitome mace. Ni traga od opasne zveri u koju će jednog...
(VIDEO) REAKCIJA PAPAGAJA KADA JE VIDEO GAZDU: Počeo da igra i peva od sreće!

Kada je vlasnik jednog papagaja došao kući i sam se iznenadio reakciji svog pernatog ljubimca....
(VIDEO) JAGODE SU LJUDIMA PRAVA POSLASTICA! Da li ste znali da i kornjače uživaju u njima?

Poznato je da su kornjače izuzetno otporne životinje koje mogu u izuzetnim situacijama, bez hrane...