BLIZANCI (od 16. do 23. januara 2017. godine)

Blizanci

Posao

Zabrinuti ste zbog novca. Imate utisak da imate mnogo manje nego što Vam je potrebno.

Ljubav

Dopada Vam se osoba rođena u znaku Jarca. Ukoliko ste u vezi ili braku, pazite da ne napravite korak zbog kog biste mogli da zažalite.

Zdravlje

Mogući su problemi sa kičmom i ukočenost.

www.astrousluge.com

Pogledajte još

Vaga - januar 2017.

Vaga

Posao

Iako ni poslovna ni finansijska situacija nije idealna,vi u sebi imate neku rezervnu dozu optimizma na kojoj funkcionišete. Očekuju vas brojni troškovi tokom januara, a zarada neće izostati ali ćete za svaki dinar morati mnogo da se pomučite. Bez obzira na to, vi ste galantni i ne marite mnogo za to da li postoji neki fond za crne dane ili ne. Nemate volje da se opterećujete problemima i duboko verujete u to da će univerzum sve to za vas nekako već izbalansirati.

Ljubav

Ukoliko ste u braku, unutar svog doma sa partnerom možete da imate brojne nesporazume. Moguće je da se većina problema vrti oko novca i da vam partner prebacuje da ste nemarni na neki način. Ipak, neće biti većih promena, niti razvoda, raskida iako ste pod tenzijom. Slobodne Vage mogu upoznati zanimljivu osobu na kraćem putu ili nekoga ko je iz susednog mesta. Ceo januar je veoma povoljan za flert i kontakt sa suprotnim polom.

Zdravlje

Većina zdravstvenih problema koje budete imali tokom ovog meseca vam dolaze zbog načina na koji se hranite. Ako ste na nekoj strogoj dijeti, počećete da osećate njene negativne posledice, pa je moguć ozbiljan gubitak energije. Nemojte da se igrate. U drugim slučajevima, moguće je da ćete jednostavno pojesti nešto pokvareno ili se hranite namirnicama koje nisu dovoljno kvalitetne.

Izvor: Astrousluge

Devica - januar 2017.

Devica

Posao

Tokom ovog meseca se sve svodi na komunikaciju u poslu. Ipak, to ne znači da će kontakt sa poslovnim saradnicima uvek biti pozitivan. Usled retrogradnog kretanja Merkura sve do 26. januara može biti manjih nesporazuma, pa i grešaka sa vaše strane. Imate sreće, pa ipak neki vaši propusti neće doći i do nadređenih. Ako ste planirali bilo kakav poslovni put, odložite za kraj meseca.

Ljubav

Ukoliko već imate partnera možete da računate na veoma zanimljivu situaciju u sklopu zajednice. Ljubav i toplina vam dolaze iz zajedničkog doma i preko porodice. Možete da učvrstite neke svoje zavete ali i da prođete neke zajedničke avanture. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete zanimljiva dešavanja sa osobom koju ćete upoznati u blizini svoje kuće ili sa nekim ko živi u istom kraju kao i vi i koga ste možda već do sada sretali i imali priliku da upoznate.

Zdravlje

Imunitet vam donekle jeste narušen, pa je važno da vodite računa o svom zdravlju, pogotovo tokom prve polovine januara. Mogući su manji problemi sa grlom, krajnicima ali i respiratornim organima koji su kod vas osetljivi. Pored toga, osetljiv želudac i problemi vezani za žuč koji su kod nekih Devica hronični, se mogu ponovo aktivirati, pa je važno da vodite računa o sebi.

Izvor: Astrousluge

Lav - januar 2017.

Lav

Posao

Ukoliko se bavite privatnim poslom tokom celog januara ste pod velikim pritiskom zbog finansija ili nekih pozajmica. Možete sve dovesti u red ako budete bili dovoljno prisebni i spremni da se drugačije organizujete. Ako radite za nekoga, situacija je dosta opuštenija. Imate prilično opuštene odnose sa kolegama, a nemate previše posla. Moguće je da će se pojaviti i neke druge teme - van poslovnih - koje će vam biti zanimljive.

Ljubav

Prva polovina januara vam donosi priliku za početak nove, ozbiljne veze sa nekom osobom sa kojom već imate kontakt od ranije. Ukoliko to nije slučaj, onda tokom druge polovine i krajem meseca za vas važi ona izreka - “ko ne reskira, ne profitira”... Dakle, moraćete da budete spremni na nove poteze u ljubavi, pomalo riskantne ako želite da dođete do zanimljivih dešavanja i novih uzbuđenja.

Zdravlje

Može vam se vratiti neki manji problem iz prošlosti. Iako ste generalno vitalni i imate jak organizam, tokom ovog meseca u par navrata možete biti slabijeg zdravlja. Pogotovo povedite računa o eventualnim upalama, ili povišenoj temperaturi, skloni ste i nekim manjim virusnim infekcijama. Ne bi bilo loše da posetite lekara i da ponovite neke nalaze.

Izvor: Astrousluge

Rak - januar 2017.

Rak

Posao

Januar je za vas povoljan mesec. Veoma ste aktivni i generalno puni energije, spremni na nove poslovne izazove... Iako ste spremni da uložite svaki atom svoje snage kako bi došli do finansijskih pomaka, neće biti potrebno da se toliko naporno trudite. U brojnim okolnostima možete imati i mnogo sreće. Samo povedite računa da ne potpisujete bilo kakve ugovore u fazi od 6. do 26. januara.

Ljubav

Uzbudljiva dešavanja vas očekuju, u to nema sumnje! Ako ste u braku, sa partnerom imate solidne odnose ali i neki manji raskorak u vremenu, pa se može desiti da se uželite jedno drugoga i to na pozitivan način! Oni koji su slobodni će biti veoma aktivni na polju flerta, nova poznanstva vam dolaze! Za muške Rakove je ovo idealan period za osvajačke poduhvate i dokazivanje muškosti. Pripadnice lepšeg pola mogu da očekuju susret sa veoma vatrenim i dominantnim partnerom!

Zdravlje

Polako dolazite do rešavanja nekog hroničnog problema koji vas je dugo mučio. Moguće je da ste pronašli spas u homeopatiji ili nekom drugom alternativnom načinu lečenja. Zdravlje je generalno dobro tokom celog januara, nema naznaka za neke veće probleme niti za nove komplikacije. Važno je da budete u nekoj meri fizički aktivni, ovo je pravi period u kom možete da se malo razmrdate!

Izvor: Astrousluge

Blizanci - januar 2017.

Blizanci

Posao

Merkur kreće retrogradnim hodom od 6. januara, pa ćete do tog datuma i biti od neke koristi u poslu kojim se bavite. U fazi od 6. januara do 26. sve dok se Merkur ne zaustavi, imaćete utisak da ne znate šta vas je snašlo. S obzirom na to je vaš vladalac ovaj put položen u znaku Jarca, glavni problemi i glavna dešavanja će se vrteti oko novca. Kasne vam uplate, pa samim tim i vi nekome kasnite, a moguće je i da ćete neki sitan novac izgubiti, uplatiti na pogrešan račun i tome sl. Koncentracija vam nije na zavidnom nivou.

Ljubav

Na polju ljubavi ćete imati veoma zanimljiva dešavanja tokom ovog meseca. Ako već imate partnera, možete da očekujete da vam ta osoba bude maksimalno posvećena i privržena. Provodićete više vremena zajedno nego u prethodnoj fazi i imati priliku da se ponovo zbližite. Oni koji su slobodni, već u prvoj polovini meseca mogu ući u zanimljivu romansu sa osobom koja bi mogla biti par godina starija.

Zdravlje

S obzirom na aspekte, svakako treba da vodite računa u saobraćaju, kao i pri svakodnevnim aktivnostima, da ne bi došlo do manjih povreda, padova, udaraca i tome sl. Moguće je da ćete imati i manje probleme sa kičmom, ukočenost vas muči većim delom meseca. Nije povoljan period za preteranu aktivnost, nemojte da se forsirate i svaki slobodan trenutak koristite za to da se mentalno regenerišete.

Izvor: Astrousluge

Bik - januar 2017.

Bik

Posao

Vama je ova faza generalno povoljna za polje posla. Ne biste trebali da imate neke preterano velike ili drastične promene. Moguće je da ćete tokom prve polovine meseca imati neki priliv novca koji će vam biti veoma značajan i koji će pozitivno uticati na vaše generalno finansijsko stanje. Zadovoljni ste trenutnom situacijom. Za neke Bikove je moguća i veoma povoljna saradnja sa inostranstvom.

Ljubav

Prva polovina meseca donosi malo teže odnose sa partnerom. Moguće je da voljena osoba od vas očekuje da se izjasnite po nekim pitanjima koja su za nju veoma važna... Osećate pritisak od strane partnera ali ne možete da ignorišete njegove zahteve. Druga polovina januara je mnogo lakša i veoma povoljna za slobodne Bikove. Do kraja meseca ćete imati više od jednog zanimljivog poznanstva, pa tako i brojne prilike za avanture, pa čak i tajne veze koje se ubrzo zatim mogu i prekinuti

Zdravlje

Tokom ovog perioda ste pogotovo skloni gojenju, kao i povišenom šećeru ili problemima sa holesterolom i trigliceridima. Ako ste već ranije imali nekih problema, i jetra bi mogla biti na neki način na udaru. Neodgovornost prema sopstvenom zdarvlju vas sada može koštati, pa ipak vodite računa o sebi i budite umereniji u jelu i piću.

Izvor: Astrousluge

Ovan - januar 2017.

Ovan

Posao

Imaćete brojne troškove tokom januara meseca, pa su vaši unutrašnji nemiri uglavnom izazvani nedostatkom novca. Retrogradni Merkur u vašem polju posla koji će biti aktuelan tokom većeg dela ovog meseca može da donese brojne nesporazume sa nadređenima. Generalno imate energije i spremni ste da se posvetite poslu ali finansijski rezultati dolaze nešto kasnije.

Ljubav

Moguće je da u vama budi strasti jedna osoba koja je na neki način povezana sa inostranstvom, drugačijeg porekla ili često putuje. Moguće je početak veze na daljinu i veoma lepi trenuci sa tom osobom. Imaćete manje probleme zbog svoje ljubomore koju ćete pokušati da prikrijete. Ako već duže vreme imate partnera, postaje vam sumnjiv jer se njegovo ponašanje prema vama na neki način menja.

Zdravlje

Tokom celog januara ćete imati veoma veliki naboj energije, pa ćete biti skloni i agresivnom ponašanju u nekim navratima. Iz tog razloga, kako biste pravilno kanalisali višak energije, preporučuje vam se neki vid fizičke aktivnosti koji bi za vas inače mogao da bude veoma koristan. Razmislite o bavljenju borilačkim sportovima poput kik boksa, ali i karatea, aikida i tome sl...

Izvor: Astrousluge

Ribe - decembar 2016.

Ribe

Decembar dočekujete umorni od svega ali i zadovoljni. Imaćete šansu da neki posao koji vam je ostao kao ideja oživite. Vredni ste a posebno ako radite manuelne delatnosti, možete mnogo da zaradite. Mnogi saradnici i prijatelji mogu da vam pomognu oko ideje i realizacije. Prihvatite ponudu, ne budite suviše ponosni ili sujetni. Krajem godine napravite dobre ugovore sa zemljama sa severa Evrope.

Ljubav

Vaša harizma vodi vas ka pravoj i iskrenoj ljubavi. Poslovni put može da bude inspirisan jednom zanimljivom osobom koju ćete sresti. Tu mogu da buknu iskrene emocije. Ribe u braku imaju lep mesec sa partnerom pun poverenja i razumevanja. Mada često ulaze u bespotrebne rasprave, koje samo dižu tenziju i ne daju nikakav rezultat.

Zdravlje

Ne bi trebalo da budete u većem problemu. Ako ste nezadovoljni životom, onda ste i bolešljivi. Pronađite odgovarajući ventil oslobođenja.

www.astrousluge.com

Vodolija - decembar 2016.

Vodolija

Slušajte sebe, najbolji ste savetodavac sam sebi. Imate sve što je potrebno a to je vaš unutrašnji glas. Vodolije postaju unapređene i imaju predispoziciju za napredak. Bićete poneti uspehom i velikim mogućnostima koje ćete sigurno ostvariti. Potrebna vam je saradnja sa vatrenim znakovima jer oni imaju dinamiku koja vama treba da biste brže ostvarili posao.

Ljubav

Vodolije u braku mogu imati problem u komunikaciji. Česta izolovanost i samoća nateraće neke da se okrenu nevernom životu. Osoba iz znaka Raka ili Strelac mogu biti zanimljive ili će to biti prefinjena Vaga koja sprovodi svoju volju na jedan suptilan način. Slobodne Vodolije imaju šansu da se zbliže tokom posete prijatelja sa Škorpijom.

Zdravlje

Sve zavisi od raspoloženja. Energija koju privlačite isključivo zavisi od vas samih.

www.astrousluge.com

Jarac - decembar 2016.

Jarac

Napravili ste plan odavno. Naredna godina je godina kada menjate sebi sudbinu. Imate plan za naredne četiri godine. Bilo vam je teško ove godine ali ste se, kao i svaki put, izvukli i idete dalje. Novac vam neće biti problem. Zarađujete s nekretninama, edukacije su vam među dodatnim interesovanjima a možda započnete novo poglavlje u drugoj državi. Kako god, konačno možete da se okrenete srećnijem životu.

Ljubav

Strastven mesec za sve Jarčeve. Dočekujete kraj godine zadovoljni ljubavlju koja vas okružuje. Ako ste sami onda nikako da se opuštate. Prihvatite ponude koju su vam značajne i osobe koje su harizmatične. Dobar izbor su Bik, Blizanci, Strelac. Jarac u braku mora da reši neka važna pitanja i kako će sledeće godine živeti – sa ili bez bračnog druga.

Zdravlje

Dobro zdravlje ali ipak pazite na ishranu, skloni ste gojenju.

www.astrousluge.com

Strelac - decembar 2016.

Strelac

Vi ćete biti ponosni na sve što ste uradili u svom životu. Držite se dobre organizacije jer Saturn koji boravi u vašem sazvežđu u narednih dve godine neće vas pustiti da se rasipate. Sudbina vam se menja na bolje posebno u smeru novca i nasleđa. Tek dobri poslovi slede. Decembar je mesec kada zarađujete brzo a poslove dobijate iznenada. Škorpion traži saradnju sa vama ali vi ćete se opredeliti za vodene ili vazdušne znakove, najbolje Vaga, Vodolija ili Rak.

Ljubav

Mesec decembar je znak vladavine vašeg sazvežđa. Dobro se osećate. Puni ste energije za zabavu i sigurno ćete biti neko ko će sebi pronaći partnera gde god da ode. Bračni život je mnogo bolji i interesantniji za sve koji žele da putuju ili planiraju kraće izlete. Nećete biti u odnosu na partnera dominantni niti zahtevni već pravi drug i prijatelj.

Zdravlje

Čuvajte kosti, ramena, kičmu a moguć je i problem sa očima.

www.astrousluge.com

Lepa&Srećna video
13 pametnih ideja da sredite dom, a da uštedite prostor!

Sudarate se sa nameštajem i morate da pazite koliko gostiju imate da biste svi mogli da stanete?
Kako da napravite Sneška Belića od čarapice

Od čarapice i dve ping-pong loptice, možete za par minuta napraviti najslađeg Sneška Belića na...