Blizanci (od 1. do 8. maja 2017. godine)

Blizanci

Posao

Iako trenutno ne radite nešto konkretno, nije zgoreg da prikupite ideje, trebaće Vam za naredni period,

Ljubav

S vremena na vreme želite da se osamite i provedete vreme sa samim sobom. Objasnite to voljenoj osobi, inače bi mogla to da shvati na pogrešan način.

Zdravlje

Bez zdravstvenih problema.

www.astrousluge.com

Pogledajte još

Vodolija - mesečni horoskop za jun 2018.

Vodolija

Posao

Ne volim da govorim da nešto morate da uradite, ali u vašem slučaju ovo je neophodno - morate da promenite posao i okolinu u kojoj se nalazite, jer utiče negativno na vaše psiho-fizičko stanje. Savetujem vam da razmislite o radu u velikim firmama - to vam može doneti značajno poboljšanje finansija. Ovo je nepovoljan mesec i za pokretanje sopstvenog biznisa i ulaganja, jer je moguće da ćete doživeti gubitak. Savetujem vam da sačekate naredni mesec, a da tokom ovog napravite plan kog ćete se držati ubuduće.

Ljubav

Nervozni ste i neraspoloženi, te ni nemate neku jaku želju da budete sa nekim. Draže vam je da budete sami nego s nekim ko vas ne razume i ko ne može da vas podrži u ovom teškom periodu. Vodolije koje su u braku ili vezi će naići na nerazumevanje kod partnera, te je moguće razdvajanje. Ipak, uz ozbiljan i iskren razgovor moguće je pomirenje.

Zdravlje

Vodolije koje nisu imale ozbiljnije zdravstvene probleme u poslednje vreme će i tokom ovog meseca proći mirno i zdravo. Međutim, Vodolije koje su - u poslednih pola godine - godinu imali probleme sa kičmom ili neke hronične tegobe, mogu da očekuju aktiviranje istih.

Izvor: Astrousluge

Jarac - mesečni horoskop za jun 2018.

Jarac

Posao

Mars u Vodoliji daje Jarčevima ambiciju koju nisu imali tokom ove godine. Mnogi Jarčevi će u ovom mesecu ostvariti značajan napredak na poslu i drastično "pogurati" svoju karijeru. Vrlo je moguće da ćete uspeti da ostvarite nešto što godinama niste uspevali. Druga polovina meseca je važna za finansije - mogući su krediti, pozajmice i ostale donacije. U vezi svega treba da se posavetujete sa osobom rođenom u znaku Lava ili Device.

Ljubav

Venera u Raku u vašem sedmom polju vam daje ogromnu privlačnost po suprotni pol, te je tokom ovog meseca moguće mnogo flerta i ljubavnih upoznavanja. Međutim, planete ne pokazuju da biste tokom ovog meseca mogli da stupite u neku ozbiljniju i dugoročniju vezu. Jarčevi koji su u vezi ili braku bi trebalo da pokažu više razumevanja za partnera, da budu manje kritični i zahtevni, jer bi u suprotnom vrlo lako moglo da dođe do prekida u naredna tri meseca.

Zdravlje

Mogući su problem sa gojaznošću, povišenim šećerom i holesterolom. Savetujem vam da posetite specijalistu radi pregleda i utvrđivanja dijagnoze.

Izvor: Astrousluge

 

Strelac - mesečni horoskop za jun 2018.

Strelac

Posao

Jun ponekad može da bude prilično težak mesec za optimistične Strelčeve. Tokom ovog meseca možete da očekujete problem sa finansijama. Ipak, čini mi se, da će vas, baš kao i uvek, poslužiti taj čuveni faktor sreće, te ćete iz cele gungule izaći bez većih posledica. Novac vam se otvara od druge polovine meseca, a to zahvaljujući pomoći osobe rođene u znaku Bika, Ovna ili Blizanaca. Strelčevi koji traže novi posao treba da iskoriste ovaj mesec najbolje što umeju, jer su moguće poslovne ponude od više različitih firmi.

Ljubav

Tokom ovog meseca zračite posebnom energijom, te ćete imati više udvarača nego što ste očekivali, ali vama će za oko zapasti ili je već zapala, osoba koja ima stil, novac, dobar posao i autoritet. Planete najavljuju susret sa tom osobom, međutim pokazuju i da se suzdržavate, da pravite korak unazad zbog straha da niste dovoljno dobri za tu osobu. Strelčevi koji su u vezi ili braku mogu da očekuju popravljanje odnosa sa partnerom nakon polovine juna.

Zdravlje

Uran u šestom polju može da vam donese mogućnost povrede. Osim toga sve je u najboljem redu.

Izvor: Astrousluge

Škorpija - mesečni horoskop za jun 2018.

Škorpija

Posao

Ambiciozni ste i željni uspeha po svaku cenu. Međutim, ta prejaka želja može da dovede do ishitrenih i nelogičnih poteza, koji će skoro sigurno izazvati i konfuziju i nestabilnost. Ono što je, zapravo, najvažnije kako biste ostvarili to što želite je da postavite jasne ciljeve. Ukoliko negde zapnete, znajte da možete da se oslonite na osobu rođenu u znaku Vodolije. Uticaj Saturna u Jarcu pojačava autoritet, te je moguće da ćete tokom ovog meseca biti u situaciji da morate da donesete veoma važne odluke, koje neće uticati samo na vaše poslovanje, već i na poslovanje kolega. Budite spremni na zamerke, pa čak i prepirke i prozivke.

Ljubav

Iz vas zrači jedna pozitivna, seksipilna energija, te vam nije teško da, gde god da se pojavite, privučete pažnju suprotnog pola. S druge strane, vi posedujete prilično mračne osobine, koje želite i kod svog partnera - to su ljubomora, tajne, niske strasti i konstantna potreba za istraživanjem i pomeranjem granica seksualnost... Idealan partner za vas bi bila osoba rođena u znaku Blizanca ili Riba, dok bi Vaga ili Devica mogli da vas "uvuku" u nešto ozbiljnije kao što je ozbiljna veza, brak ili zajednički život. Škorpije koje su u braku ili vezi moraće da se suoče sa preispitaivanjima i nepoverenjem partnera, već od polovine meseca, ali srećom, stanje će se stabilizovati do kraja meseca.

Zdravlje

Mogući su problemi sa nervozom, povišenim pritiskom i nepravilnim radom srca. Povedite računa o ishrani i uvedite vežbanje u vaš život.

Izvor: Astrousluge

Vaga - mesečni horoskop za jun 2018.

Vaga

Posao

Svesni ste svojih mogućnosti i kvaliteta, te ne dozvoljavate da neko umanji vašu vrednost. Zbog toga napokon koračate slobodno ka zacrtanim ciljevima. Već početkom meseca možete očekivati finansijski boljitak, ali budite obazrivi u periodu od 13. do 19. juna, jer je moguće da ćete zbog neke nepromišljene odluke da ostanete bez novca. Nezaposlene Vage bi mogle da dobiju ozbiljnu priliku za rad u inostranstvu.

Ljubav

Slobodne Vage bi tokom ovog meseca mogle da se vrate u zagrljaj stare ljubavi, a aspekti najavljuju i ulazak nove osobe u vaš život. Dakle, tokom juna biste mogli da budete rastrzani između dve osobe, između dva dela vašeg života - prošlosti i budućnosti. Planete pokazuju da je bolje odabrati budućnost. Venera u znaku Lava će pomoći mnogim Vagama da poboljšaju svoju ljubavnu situaciju. Vage koje su u vezi ili braku će imati prilično miran mesec, mada su s vremena na vreme moguće nesuglasice sa partnerom u vezi novca.

Zdravlje

Posvetite se malo zdravijem načinu života, jer će vam jedino to doneti boljitak na duže staze.

Izvor: Astrousluge

Devica - mesečni horoskop za jun 2018.

Devica

Posao

Iako spadate u jedan od najambicioznijih znakova Zodijaka, to će početkom meseca da bude još izraženije. Aspekti pokazuju skoro siguran uspeh, jer će vam i brojni prijatelji i saradnici dodatno pomoći da ostvarite ono što ste zacrtali. Nezaposlene Device mogu da očekuju značajan pomak na poslovnom planu, posebno nakon 14. juna. Kraj meseca može da donese dodatnu, ali nesigurnu zaradu. Savetujem vam da se ne upuštate u to, jer bi moglo da vam donese više problema nego koristi. Držite se dosadašnjih načina zarade.

Ljubav

Device vole da veruju u to da imaju predstavu o svom emotivnom bilansu, te uvek na početku meseca razmišljaju o tome šta je bilo, šta je moglo da bude i šta će biti i sve dok ne donesu neki konačan zaključak ne mogu da se opuste i prepuste novim dešavanjima na ljubavnom planu. Zbog toga će mnoge Device primetiti da se nešto dešava na ljubavnom planu tek nakon polovine meseca. Postoji ogromna šansa da ćete upoznati veoma ozbiljnu i ambicioznu osobu, koja ima slične poglede na svet kao vi. Odlični aspekti ako je ta osoba rođena u znaku Blizanca, Vage, Strelca ili Raka. Device koje su u vezi ili braku će morati da budu stalno uz pratnera, jer postoji veliki rizik da će ona/on imati problem sa zdravljem ili neku životnu krizu.

Zdravlje

Problemi sa varenjem. Moguća je nervoza želuca i creva. Ako se ovakvo stanje produži, obavezno posetite lekara.

Izvor: Astrousluge

 

Lav - mesečni horoskop za jun 2018.

Lav

Posao

Tokom ovog meseca ćete konstantno biti u pokretu - stalno ćete tragati za nečim višim i boljim. Moguće je da ćete ići na više kraćih putovanja, što po zemlji što po inostranstvu, i da će to imati značajan uticaj na vašu karijeru. Mogući su brojni pregovori, razmene ideja, ali planete pokazuju da ćete često, baš vi morati da donesete konačnu odluku. Budite obazrivi krajem meseca kada Mars bude retrogradan i kada bude uticao na vas i vaš način razmišljanja. Period nakon 10. juna je povoljan za jačanje finansija.

Ljubav

Svi Lavovi koji su u prethodnom periodu upoznali osobu koja je umetnik, pesnik, muzičar ili sportista, mogu da očekuju zanimljiv razvoj situacije i to u pozitivnom smeru. Lavovi koji nisu upoznali takvu osobu mogu da očekuju da će upoznati osobu rođenu u vatrenom znaku - Lav, Ovan ili Strelac. Izbegavati osobe koje su rođene u znaku Vodolije ili Vage. Lavovi koji su u vezi ili braku očekuju maksimalnu vernost i pokornost partnera i poštovanje tradicionalnih vrednosti, te je moguće da će Lavovi koji su u vezi ili braku sa "modernijom" osobom imati dosta problema tokom ovog meseca - sumnje će nadjačati sve.

Zdravlje

Mogući su problemi sa vidom i sluhom, zato vam savetujem da izbegavate preterano korišćenje računara, vožnju automobila noću i odlazak na previše glasna i zagušljiva mesta.

Izvor: Astrousluge

Rak - mesečni horoskop za jun 2018.

Rak

Posao

Venera u vašem znaku je u dobrim aspektima sa Neptunom pa Rakovima daje pun kreativni potencijal. Takođe, Rakovi koji se bave javnim poslovima i poslovima koji podrazumevaju javni nastup mogu da očekuju odličan mesec i odličnu zaradu. Rakovi koji planiraju da menjaju posao ili firmu mogli bi da naiđu na određene prepreke i odlaganja. Odluke koje donesete nakon 19. juna mogle bi da obeleže naredni period vašeg života. Mars u vašem osmom polju vam neće dozvoliti da tako lako poboljšate vaše finansije, ali to ne znači da treba da prestanete da se trudite. Pomoć zatražite od osobe rođene u znaku Jarca, Device ili Bika.

Ljubav

Vrlo je moguće da vas nešto u partnerovom ponašanju ili govoru nervira, a da vi ne želite to da priznate niti želite da pričate otvoreno o tome. Ako nastavite da to držite u sebi, vaša veza ili brak bi mogao da "klizne dole". Savetujem vam da popričate otvoreno sa partnerom o tome, najbolje na nekom izletu ili šetnji. Slobodni Rakovi mogu da očekuju susret sa osobom rođenom u znaku Vodolije, Blizanaca ili Vage. Posebno dobar period za ljubav u trećoj nedelji meseca.

Zdravlje

Mars u Vodoliji će doneti probleme sa stresom, nervozom, povišenim pritiskom, ali i mogućnost padova i pritiska.

Izvor: Astrousluge

 

Blizanci - mesečni horoskop za jun 2018.

Blizanci

Posao

Tokom juna kao da ćete dobiti želju i volju da promenite sve što već duži vremenski period nikako da promenite. Napokon ćete staviti tačku na sve staro i zakoračiti u novo, možda čak i nepoznato. Moguće je da ćete odlučiti da promenite posao, saradnike, projekat... Možete da očekujete novčani priliv nakon 20. juna, kada će neki dužnici da vam vrate novac. Ukoliko ne znate sa kim da započnete saradnju, savetujem vam da odaberete osobu rođenu u znaku Vodolije, jer vam ona može doneti neočekivani uspeh i pomoć.

Ljubav

Prilično težak mesec za Blizance koji su u vezi ili braku, jer će mnogi biti zaglavljeni u mislima - Šta dalje? Kako dalje? Mogući su ljubomora, nepoverenje, česte svađe i preispitivanja. Mnogi će odlučiti da prekinu vezu ili brak, jer više neće moći da izdrže. Na žalost, do kraja meseca ne vidim stabilizaciju na ljubavnom planu. Dakle, princip je "ko preživi pričaće"... Slobodni Blizanci će upoznati osobu iz inostranstva - to može biti osoba koja nije iz vaše zemlje ili osoba koja je dugo živela u inostranstvu, pa se vratila u zemlju. Planete pokazuju ovu ljubav kao veoma uzbuljivu, ali ne i dugotrajnu. Nažalost.

Zdravlje

Stres je vaš najveći neprijatelj, te pod hitno morate da razmišljate kako da ga se oslobodite na duže staze. Mogući su i problemi sa kičmom i donjim delom leđa.

Izvor: Astrousluge

Bik - mesečni horoskop za jun 2018.

Bik

Posao

Apsolutno slobodno mogu da kažem da je pred vama mesec kakav se skorije neće ponoviti, barem kada je posao u pitanju. Tokom ovog meseca možete da očekujete samo najbolje. Iako ne volite mnogo promene, tokom ovog meseca ćete rado da ih prigrlite i da im se prepustite. Ukoliko negde "zapne", najbolju moguću pomoć ćete dobiti od osobe rođene u znaku Bika, Škorpije, Device, Ovna ili Riba. Sam kraj meseca je odličan za saradnju sa zemljama iz regiona ili za odlazak u inostranstvo. Planete prikazuju da možete da očekujete i značajan novčani priliv.

Ljubav

Napokon ste spremni da stavite tačku na prošlost i da pogledate u budućnost. Zapravo, tokom ovog meseca biste mogli da postavite "kamen temeljac" novog poglavlja u vašem ljubavnom životu. Slobodni Bikovi mogu da očekuju veliki broj novih poznanstava, jer će neopisivo zračiti pozitivnom energijom. Bikovi koji su u vezi ili braku mogu da očekuju mirno stanje sve do kraja meseca kada Mars kreće retrogradno i unosi nepoverenje, neistine i ljubomoru u vezu ili brak. Budite spremni na to.

Zdravlje

Moguće su česte i bolne glavobolje, posebno za muške Bikove. Savetujem vam da provodite više vremena u prirodi, da radite lagane vežbe i da pripazite na krvni pritisak, ako mislite da zaista ne "padnete u nesvest" od bolova.

Izvor: Astrousluge

Ovan - mesečni horoskop za jun 2018.

Ovan

Posao

Dobar aspekat Merkura i Marsa donosi priliku da pokažete koliko ste moćni i koliko možete da napredujete. Taj isti Mars kreće retrogradno od 26. juna pa bi bilo dobro da do tada završite šta ste naumili. U suprotnom ćete morati da čekate do avgusta meseca. Tokom ovog meseca možete da očekujete pomoć od osobe koja radi u državnoj službi. Odličan mesec za pokretanje sopstvenog projekta ili biznisa.

Ljubav

Dosta ste vezani za ljubav i kuću, bar u prvoj polovini meseca dok je Venera u Raku. Na porodičnom planu možete da očekujete mir i stabilnost, jer je minimalan rizik da ih nešto ugrozi. Ako se dodatno posvetite partneru i porodici tokom ovog meseca, možete da očekujete blagostanje na duže staze. Slobodni Ovnovi će najverovatnije upoznati više zanimljivih osoba, te neće moći da se odluče sa kojom da pokušaju nešto ozbiljnije. Ukoliko birate između dve osobe, a jedna od njih je Vaga, Škorpija ili Devica, obavezno odaberite tu osobu, jer planete pokazuju odlične aspekte za stupanje u ozbiljnu vezu sa osobom rođenom u jednom od ova tri znaka.

Zdravlje

Napokon ste se oslobodili Urana i sada možete da očekujete bolji period kada je zdravlje u pitanju. Savetujem vam da što pre uvedete treninge u prirodi kao svakodnevnu rutinu, jer će vam to pomoći da održite kondiciju i da se oslobodite stresa.

Izvor: Astrousluge

Lepa&Srećna video
URNEBES, MAJKA REP NE PUŠTA: Evo kako majmunica čuva mladunca da ne pobegne! (VIDEO)

Ova majka majmunica je potpuno neverovatna! Dosetila se kako najbolje da sačuva svog mladunca da...
MALO MAJMUNČE PEVA DOK SE KUPA: Zamislite da imate ovakvog kućnog ljubimca! PRESLATKO zaista!

Lusi je majmunče koje godinama krasi dom jedne ruske porodice. Njegovi vlasnici su ga toliko...
(VIDEO) KAD TIGRIĆ PRVI PUT UĐE U VODU: Njegova reakcija će vas potpuno raznežiti!

Ovaj tigrić je zaista presladak poput male pitome mace. Ni traga od opasne zveri u koju će jednog...
(VIDEO) REAKCIJA PAPAGAJA KADA JE VIDEO GAZDU: Počeo da igra i peva od sreće!

Kada je vlasnik jednog papagaja došao kući i sam se iznenadio reakciji svog pernatog ljubimca....
(VIDEO) JAGODE SU LJUDIMA PRAVA POSLASTICA! Da li ste znali da i kornjače uživaju u njima?

Poznato je da su kornjače izuzetno otporne životinje koje mogu u izuzetnim situacijama, bez hrane...