LAV - jun 2017.

Lav

Posao

Savetuje vam se da ugrabite prve dane meseca juna i da pokušate sa svojim saradnicima da dođete do zajedničkog rešenja, koje vam se protežira kao odlična solucija ovaj put. Bićete dosta druželjubivi i volećete da se dajete bez većeg ega, kako bi uspeli da se domognete bolje činjenice na koju niste računali kao na dobitnu kombinaciju ovaj put. Moraćete da se domognete bolje šanse na koju ćete pokušavati da ponavljate i postavljate se kao da je poslednja. Budite malo širi u svom rezonu koji ste malo loše shvatili. Pokušaj da se priviknete na trenutne tranzite vam ide polovično ovaj put. Morate da budete u jačem fokusu i da ne očajavate ukoliko osetite malo veće otežanje već početkom meseca. Budite istrajni.

Ljubav

Partner je rastrzan na sve strane, pa neće moći da vam se posveti u potpunosti. Ne očajavajte zbog toga, nego pronađite neki hobi, kojim biste ispunili vreme.

Zdravlje

Previše brinete zbog odnosa sa partnerom. To vam može doneti mnogo neprospavanih noći i stresnih dana.

www.astrousluge.com

Pogledajte još

RAK - jun 2017.

Rak

Posao

S obzirom na to koliko trošite, vaša finansijska situacije je zadovoljavajuća. Međutim, ukoliko ovako nastavite, možete da zapadnete u velike finansijske probleme. Konsultujte se sa finansijskim analitičarem ili nekim ko dobro upravlja novcem. Moguć je sukob sa osobom rođenom u znaku Strelca, Device ili Riba. Ne dozvolite da vas to poremeti.

Ljubav

Privlačite opasne tipove, koji se bave kriminalom ili nedozvoljenim radnjama, koje mogu biti doslovno loše po vaše živce. Ne morate da se upuštate u lošije aspekte, koji vam donose lošu percepciju, kada je u pitanju vaš emotivni život. Jedna Škorpija bi mogla da vam priđe blizu a onda vas iznenadi svojim stavom. Ovo ne mora da bude loša solucija. Možete da uđete u ozbiljnu vezu, koja može da se završi brakom. Ne propuštajte priliku za nešto više ovaj put.

Zdravlje

Moguć je veći psihički pritisak. Pokušajte da se osamite s vremena na vreme.

www.astrousluge.com

BLIZANCI - jun 2017.

Blizanci

Posao

Ljudi u vašem okruženju primećuju vaš fokus na lične trenutne teme. Ne uviđate povremene promene, koje bi vam donele veću satisfakciju. Moraćete malo više da radite, jer Saturn u opoziciji vam donosi strožiji tretman, koji možete da očekujete uskoro. U prilici ste da završite mnogo tga što niste do sada uspeli, pa utom bolje da zasučete rukave i pokušate da se dovoljno angažujete oko starih projekata. Ukoliko ste se sa Jarcem uhvatili u veći koštac ili se vaše ideje nisu poklopile ne dopustite da rasprava dođe u fazu animoziteta. Pokušajte da se dovoljno kolegijalno ponašate, naročito početkom meseca kada planeta Merkur bude prelazila preko fiksnih zvezda u znaku Bika. Ne preterujte, jer neko može da vam vrati istom merom kada se budete najmanje nadali.

Ljubav

Ponekad osećate veliki teret na polju emocija, a jedan od glavnih razloga je težak karakter vašeg partnera. Nameravate da se opustite i da ne živite u napetosti zbog problema koje vam priređuje osoba iz prošlosti ili trenutni partner. Skloni ste naglim promenama, koje ste već odavno hteli. Ne želite da se bavite temom ljubavi, jer smatrate da nemate dovoljno motiva i vremena za razvlačenje koje vam se prožira, kroz prethodni mesec, pa i u ovom narednom periodu nekih promena neće biti ukoliko vi ne želite nešto da promenite. Poštujete partnerovo mišljenje, ali ne želite da prihvatite sva otežanja koja dolaze sa tim u paketu.

Zdravlje

Moguće su česte promene raspoloženja.

www.astrousluge.com

RIBE - jun 2017.

Ribe

Posao

Polje privatnog posla vam garantuje odličnu zaradu, ali za neko vreme. Imate odličan stav i status pa ne morate da se bavite nepotrebnim stvarima, koje vam ne pričinjavaju veće zadovoljstvo. Imate šansu da smanjite troškove na koje niste obratili dovoljno pažnje u toku prethodnog periodu. Morate da se pridržavate pravila i da imate jači fokus na ono čime se bavite, kako bi uspeli da se domognete bolje situacije u toku perioda juna meseca. Ne potencirajte loš stav kolega ili povremene nesuglasice, jer za tako nešto niste spremni već potencirajte svoju kreativnost, koja će uroditi polodom tek u narednom mesecu. Budite strpljivi i radite dovoljno na sebi, kako bi iskoristili potencijal koji vam se nudi.

Ljubav

Privlače vas osetljivi partneri. Ipak, oni donose buru u vaš emotivni život a vi niste neko ko to može da sakrije. Ne pokušavajte da se otrgnete emocijama, već da polako unesete u svoje stavove više rezervisanosti i odvojite simpatije od istinske privrženosti. Planeta Neptun može da vam nagovesti dosta loš stav kada su u pitanju emocije na koje niste računali. Možete biti razočarani koje budete čuli šta o vama govore neke drage osobe. Budite dovoljno otvoreni za nove prilike.

Zdravlje

Mogući su psihosomatski problemi.

www.astrousluge.com

VODOLIJA - jun 2017.

Vodolija

Posao

Mesec pred vama obećava odličnu zaradu, koju nećete morati dugo da čekate. Uviđate odličnu šansu za lično napredovanje, koje ćete iskoristiti u situacijama koje vam se nude kao izlaz iz lošijeg prethodnog perioda. Imaćete poršku svojih šefova pa samim tim I mnogo bolji tretman. Kolege vas uvažavaju, pa ne morate da se upuštate u rasprave oko 20-og u mesecu kada će određeni problem kulminirati. Imate čvrst stav da ćete uspeti u onome što ste naumili. Cenu uspeha ćete platiti I vi ste na to spremni već odavno. Ne morate nikoga od saradnika da podsećate na obaveze koje ćete imati zajedno kao tim, jer vam je sve jasno. Ukoliko uvidite da gubite elan morate da se naviknete na trenutne pauze. Odmor bi vam dobro došao bez izuzetka.

Ljubav

U ljubavi ćete imati skoro turbulentnu situaciju, jer nećete trpeti određene činjenice u vašem emotivnom segmentu. Ostajete sa dozom rezervisanosti, koju zadržavate do kraja meseca juna. Ukoliko ste sami ne očajavajte, jer nova osoba će biti na pomolu i to na putu. Ukoliko se radi o jednoj Devici to može biti dobitna kombinacija. Volite da dominirate, ali nije samo problem u vašem velikom egu već u osećaju kontrole koju vam ta pozicija daje. Retko vi povlađujete i bezrezervno se dajete, ali ipak i u tome ponekad uživate. Prenosite dovoljno optimizma na ljude u svom okruženju, pa se otvara solidno I vaše polje emocija za nešto mnogo bolje.

Zdravlje

Vežbajte i krećite se više. Rekreacija bi vam dobro došla.

www.astrousluge.com

JARAC - jun 2017.

Jarac

Posao

Ukoliko nastavite ovim tempom, moguće je da ćete ostvariti značajan napredak na poslovnom planu. Ipak, da biste stigli do zacrtanih ciljeva, potrebno je da uložite mnogo truda, rada i znoja. Moguće su negativne kritike na račun vašeg rada. Ne obazirite se, već nastavite da se trudite.

Ljubav

Slobodni Jarčevi će putem posla da upoznaju zanimljivu osobu, sa kojom bi mogli da započnu vezu. Zauzeti Jarčevi će uživati u pažnji i ljubavi, koju im partner pruža. Moguće su povremene svađe u naletima besa. Pokušajte da ne prenosite negativno raspoloženje na partnera.

Zdravlje

Potražite pomoć lekara ukoliko uvidite slabost, jer možete biti anemični. To je posledica preobimnog posla i stresa koji ne možete ponekad da kanališete.

www.astrousluge.com

STRELAC - jun 2017.

Strelac

Posao

Mesec pred Vama obećava odličnu zaradu. Moguće je da ćete dobiti šansu za napredovanje. Iskoristite je pametno. Imate odličan odnos sa kolegama. Kao što vidite, jun je odličan mesec, barem kada je posao u pitanju,

Ljubav

Za razliku od poslovnog aspekta, na ljubavnom planu ćete imati nešto turbulentniju situaciju. Zauzeti Strelčevi mogu da očekuju sitne svađe i rasprave sa partnerom. Slobodni Jarčevi mogu da započnu vezu sa jednom Devicom, ali to će biti kratka veza puna trzavica,

Zdravlje

Više se krećite i vežbajte. Malo rekreacije će vam dobro doći.

www.astrousluge.com

VAGA - jun 2017.

Vaga

Posao

Tokom ovog meseca imaćete dobru poslovnu ponudu vezanu za inostranstvo. Prilikom donošenja odluke, uzmite u obzir sve informacije koje imate. Ne zalećite se, jer vas to može skupo koštati. Ukoliko niste zaposleni, postoji mogućnost promene uz pomoć osobe rođene u znaku Device ili Strelca.

Ljubav

Moguće je da je vaš partner loše raspoložen i da svoje neraspoloženje stalno prenosi na vas. Ne dozvolite da ovo utiče na vas.

Zdravlje

Moguće su povremene glavobolje i migrene.

www.astrousluge.com

DEVICA - jun 2017.

Devica

Posao

Početkom meseca su moguće lošije vibracije na polju ličnog razvoja, jer vaše ideje i sugestije neće biti prihvaćene. Poruka od Merkura je da se malo strpite i doćiće vaših pet minuta. Ukoliko su u pitanju lošiji aspekti trenutno ne znači da će tako i da ostane.

Ljubav

Sve vreme pokušavate da privučete pažnju osobe, koja nije zainteresovana za vas. Iako vas to nervira, morate da prihvatite činjenicu da ne može baš uvek da vam se ostvari ono što zamislite.

Zdravlje

Problem sa reproduktivnim organima.

www.astrousluge.com

BIK - jun 2017.

Bik

Posao

Ono što se sa vašim finansijama može dogoditi tokom meseca juna, jeste poveći finansijski priliv. Tim bolje ukoliko se bavite privatnim poslom, koji je vaš mnogo veći izazov tokom ovog perioda nego vaše angažovanje na određenim zadacima ukoliko radite za nekoga drugog. Morate da budete dovoljno u fokusu, jer ste u prethodnom periodu dovoljno radili na sebi i svojim poslovnim ciljevima da bi mogli trenutno da ubirete plodove svog rada. Vaša podrška od strane saradnika je odlična i imate u suštini na koga da se oslonite. Tema koja će vas i dalje zaokupirati jeste novac i njegov priliv. Pokušavate da se proširite u oblasti kojojm se bavite i nećete odustati od svog fokusa bez obzira na nove izazove, koji neće biti toliko laki sve do polovine meseca juna. Očekujte odličan poslovni aranžman ukoliko se bavite odnosima sa javnošću, jer vam planete obećavaju mnogo veću satisfakciju nego što možete da zamislite.

Ljubav

Ukoliko ste sami možete da odahnete u toku ovog meseca, jer srećete osobu na koju često mislite. Volite izazove i u tome uživate. Ljubavna romansa na pomolu sa jednom Škorpijom ili Devicom je neizbežna kako planete govore. Vaša spremnost je ključ uspeha na polju emocija. Ne tražite previše od sebe već uplovite u trenutnu ljubavnu vezu bez kočenja i sabijanja emocija u sebi. Intenzivno ćete se baviti svojim ljubavnim životom tokom prve polovine juna. Ukoliko ste sami situacija može da se okrene u vašu korist ovaj put.

Zdravlje

Obratite pažnju koliko jedete i smanjite konzumiranje namirnica sa većim sadržajem šećera u sebi.

www.astrousluge.com

ŠKORPIJA - jun 2017.

Škorpija

Posao

Pokušajte da zaboravite na probleme koji vas more već neko vreme. Moguće je da su vam se otvorile nove prilike, pa se sada posvetite njima. Očekujte pomoć od osobe rođene u znaku Bika, Blizanca ili Raka. Što se finansijske situacije tiče, ona je sada odlična.

Ljubav

Slobodne Škorpije će biti u žiži interesovanja osobe rođene u znaku Riba ili Bika. Ukoliko ste u vezi ili braku, postoji šansa da ćete ući u tajnu vezu, jer ste pod uticajem Neptuna, planete tajni i mašte. S obzirom na to da imate partnera koji uvek brine o vama, ne bi trebalo da mu priredite ovako razočarenje.

Zdravlje

Ukoliko osećate malaksalost, obavezno potražite pomoć lekara. Postoji veliki rizik da ste anemični.

www.astrousluge.com

Lepa&Srećna video
VAŠE BAŠTE: naš čitalac Vojislav Vasiljević iz Bačke Palanke pretvorio dvorište u rajsku baštu

Predivna bašta Vojislava Vasiljevića iz Bačke Palanke jedna je od najlepših u Srbiji, a evo koje...
Najlepše boje gladiola

Kako se pravilno neguju gladiole: visoko cveće koje krasi najlepša dvorišta u Srbiji -...
NAJLEPŠE ITALIJANSKE VENČANICE ZA 2017/2018: ove čarobne haljine želi da obuče svaka devojka

Pravo sa modne piste u Milanu - najlepše italijanske venčanice za sezonu 2017/2018! Video by...
3 recepta za sok od kajsija: domaća zimnica i zdrava ishrana

Kajsija je izvor dragocenih materija koje nam pomažu da ostanemo zdravi: beta-karoten, vitamin C i...
10 STVARI KOJE TREBA DA IMA SVAKA KUHINJA

I za moderan i za tradicionalan dom - najpraktičniji kuhinjski elementi za funkcionalno uređenje!...