BIK - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU

Bik

Pred Bikovima je izuzetno zanimljiva godina u emotivnom smislu. Ono što prvo pada u oči je tranzit Jupitera njihovim sedmim poljem. Kako ovo polje označava partnerske odnose odnosno brak, ovo je povoljan godina za ulazak u bračnu zajednicu (pod uslovom da Bikovi do sada nisu ulazili u brak). Što se tiče Bikova u braku tu situacija nije tako povoljno prikazana odnosno vide se problemi. Izgleda kao da će naizmenično da se smenjuju loši periodu u smislu da će prvo partner Bikova biti nezadovoljan brakom, u periodu od aprila do kraja septembra, a nakon tog Bik, u periodu oktobar i novembar. 

Sa planetom zakona i sreće u polju suđenja velike su šanse da u slučaju da imate neko suđenje, da se ono okonča i to u vašu korist. Ova godina nije prikazana kao najbolja za finansije (koje su Bikovima od izuzetne važnosti). Postojaće periodi u više navrata kada će novac da kasni i kada će Bikovi biti zabrinuti za finansije. U slučaju da duguju novac (bilo da su ga pozajmili ili imaju kredit) ova godina će biti problematična u smislu regulisanja finansijskih obaveza. Naročito će period od marta do jula da bude nezadovoljavajući, mada će na kraju Bikovi ipak da regulišu ovaj problem.  

Na polju prijateljstva moguća su razočaranja, a razlog može biti vezan za oblast finansija. Pazite kome pozajmljujete novac i dobro razmislite od koga ćete pozajmiti novac, jer nepoštovanje dogovora vezanih za finansije može negativno da se odrazi na prijateljske odnose. Na polju karijere moguće su teškoće i to u periodu od avgusta pa do kraja godine. Inače strpljivim Bikovima će zasmetati što će neki poslovi jako sporo da se razvijaju bez obzira koliko truda uložili u posao. 

Astrolog: Nenad Vidojević

Izvor: Astrousluge

 

Pogledajte još

Škorpija - mesečni horoskop za maj 2018.

Škorpija

Većinu meseca imaćete energije za dvoje, ali je nećete uvek pravilno koristiti. Svako forsiranje imaće suprotan učinak. Zato se obuzdajte. Bićete zavodljivi, ali i frustriani u ljubavi. Poslovi će vam teći uhodano i bez nekih većih pomaka, a ono što je dobro, jeste da se većina njih zapravo stabilizuje na duge staze.

Izvor: Ehoroskop

Vaga - mesečni horoskop za maj 2018.

Vaga

Posao vam ovaj mesec verovatno neće biti u prvom planu. On će doduše teći uobičajeno, a vi ćete se više baviti razmišljanjima kako da poboljšate svoj status, znanje i razvoj. Ljubavni život biće "šaren". Ponekad na distanci, a ponekad uz mogućnosti prijatnih poznanstava. Ako već jeste u vezi, poboljšaćete svoj odnos s partnerom uz određene napore.

Izvor: Ehoroskop

Devica - mesečni horoskop za maj 2018.

Devica

Uz dobar vetar u leđa kad se radi o ljubavi, vi ćete žariti i paliti gde god stignete. Mnogi će vas poželeti u svom društvu. Oni u vezama biće srećni. Sve ostalo biće vam trenutno manje važno. Čak ćete biti skloni guranju stvari pod tepih, što je netipično za vas. Oni koji nisu na godišnjem radiće tek toliko da odrade šta treba.

Izvor: Ehoroskop

Ovan - mesečni horoskop za maj 2018.

Ovan

Možda će vam katkad biti prenaporno na svim područjima, pa sledite svoj unutrašnji glas kad vam kaže da treba malo stati. Uopšte, vi ne stojite loše, ali su izazovi i iskušenja veći. Lični odnosi uglavnom će biti solidni. Mnogo ćete razmišljati o tome kako vas drugi prihvataju. Ne zamarajte se previše. Opustite se.

Izvor: Ehoroskop

Lav - mesečni horoskop za maj 2018.

Lav

Mesec će biti dinamičan. Moguća su putovanja ili neobične peripetije sa stanovanjem. Nisu isključene ni borbe u spomenutom. Pomoć dolazi od mladih ljudi. Bićete kreativni i originalni u svojim aktivnostima. Srećom, vaš ljubavni život će ovog meseca biti sasvim zadovoljavajući. Ne mešajte partnera i porodicu iz koje potičete.

Izvor: Ehoroskop

Rak - mesečni horoskop za maj 2018.

Rak

Potegnućete još malo više tokom prvog dela meseca kako biste obavili niz aktivnosti koje su pred vama. Nećete se štedeti, a to bi bilo potrebno. Pazite da ne pregorite. Verovatno ćete morati da se angažujete i oko svog statusa. Lični odnosi biće dobri, biće prilika za izlaske i zabave, ali više u drugom delu meseca. Oni koji su u vezi će biti dobro.

Izvor: Ehoroskop

Blizanci - mesečni horoskop za maj 2018.

Blizanci

Većina vašeg privatnog života ovaj mesec vrteće se oko vašeg ideala ljubavi. Samci će tražiti ono što su zamislili, a vezani će uživati pomalo filozofirajući. Biće im svima dobro. Nešto slično događaće vam se i na poslu. Možda će vam nešto predlagati, a vi ćete imati svoju jasnu viziju kako nešto ostvariti. Sledite je.

Izvor: Ehoroskop

Bik - mesečni horoskop za maj 2018.

Bik

Mnogi će poželeti negde da otputuju u društvu najdraže osobe. Neki će se angažovati oko svojih prijatelja, a neki će odlučiti da iskoriste deo godišnjeg odmora. Oni koji rade moraće da se dodatno pozabave finansiranjem projekata ili će dosta energije ulagati u novi organizacijski plan. Biće racionalni, ali i maštoviti.

Izvor: Ehoroskop

Ribe - mesečni horoskop za maj 2018.

Ribe

Tajni planovi ili rezultati skrivanih istraživanja donijeće vam veliko zadovoljstvo. Oni koji su radili iz senke doći će na svoje. Sad dolaze dani kad ćete sve moći izneti na videlo, a da to bude dobro prihvaćeno. Bićete sigurni, stabilni, spremni za akcije. U ljubavi će vam takođe ići prilično dobro.

Izvor: Ehoroskop

 

Vodolija - mesečni horoskop za maj 2018.

Vodolija

Većinu meseca učvršćivaćete ono što ste postigli u privatnom životu. Treba dosta truda da u tome i uspete. Ponekad vam okolnosti neće ići na ruku, ali vaš odnos neće biti ugrožen. Neki će biti u iskušenju da previše troše, pa neka sebi odrede meru. Biće i onih koji će biti nezadovoljni s platom, ali šta je, tu je.

Izvor: Ehoroskop

 

Jarac - mesečni horoskop za maj 2018.

Jarac

Mnogi će biti obuzeti poslom. Biće i onih koji će iz statusa nezaposlenog preći u status zaposlenog ili honorarnog radnika. Istovremeno ćete se u ljubavi morati prilagođavati drugoj strani. Možda to nećete odmah uvideti, ali ne bunite se. Važno je da sačuvate živce i strpljenje. Vežbajte toleranciju.

Izvor: Ehoroskop

 

Lepa&Srećna video
URNEBES, MAJKA REP NE PUŠTA: Evo kako majmunica čuva mladunca da ne pobegne! (VIDEO)

Ova majka majmunica je potpuno neverovatna! Dosetila se kako najbolje da sačuva svog mladunca da...
MALO MAJMUNČE PEVA DOK SE KUPA: Zamislite da imate ovakvog kućnog ljubimca! PRESLATKO zaista!

Lusi je majmunče koje godinama krasi dom jedne ruske porodice. Njegovi vlasnici su ga toliko...
(VIDEO) KAD TIGRIĆ PRVI PUT UĐE U VODU: Njegova reakcija će vas potpuno raznežiti!

Ovaj tigrić je zaista presladak poput male pitome mace. Ni traga od opasne zveri u koju će jednog...
(VIDEO) REAKCIJA PAPAGAJA KADA JE VIDEO GAZDU: Počeo da igra i peva od sreće!

Kada je vlasnik jednog papagaja došao kući i sam se iznenadio reakciji svog pernatog ljubimca....
(VIDEO) JAGODE SU LJUDIMA PRAVA POSLASTICA! Da li ste znali da i kornjače uživaju u njima?

Poznato je da su kornjače izuzetno otporne životinje koje mogu u izuzetnim situacijama, bez hrane...